Συνεχίζουν και αυξάνονται τα προβλήματα εκπαιδευτικών-δασκάλων-μαθητών μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας ενώ το Υπουργείο τα βλέπει όλα καλά (φωτό-βίντεο)

Το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοσίων σχολείων του Δήμου Αγρινίου παραχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου στα γραφεία τους στο Αγρίνιο σήμερα Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Τα θέματα στα οποία τοποθετήθηκαν οι ομιλούντες εκπαιδευτικοί και έδειξαν την αντίθεσή τους με τα όσα υποστηρίζει  Υπ. Παιδείας ήταν: για το άνοιγμα των σχολείων και την ασφάλεια μαθητών-δασκάλων-καθηγητών, δόθηκαν αναλυτικά όλα τα στοιχεία της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας των σχολείων (νοσήσαντες μαθητές-εκπαιδευτικοί), τα κενά των εκπαιδευτικών που υπάρχουν ακόμη από την αρχή της χρονιάς, τα κενά λόγο νόσησης, πόσοι είναι οι αναπληρωτές που εστάλησαν από το υπουργείο και τονίστηκαν οι θέσεις-λύσεις που για άλλη μια φορά θέτουν στο τραπέζι οι εκπαιδευτικοί για την καλύτερη λειτουργεία των σχολείων.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου.

Please follow and like us: