Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αποκατάστασης στη γέφυρα της Νέας Αβόρανης(φωτό-βίντεο)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα της Νέας Αβόρανης το οποίο μετρά πολλές πληγές τα τελευταία χρόνια.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης στο σημείο δήλωσε: «Τo γεφύρι της Νέας Αβόρανης δεν αποτελεί μόνο ένα σημαντικό, ακόμα και σήμερα, έργο οδικής πρόσβασης. Είναι και ένα ζωντανό μνημείο της Αιτωλοακαρνανίας που έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάξουμε από τις φθορές του χρόνου και των ανθρώπων. Τα έργα αποκατάστασης ξεκίνησαν. Και θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε εδώ για όλα. Για όσα κληρονομήσαμε και πρέπει να προστατέψουμε, αλλά και για όσα εμείς πρέπει να κληρονομήσουμε στους επόμενους.»

Μέχρι σήμερα οι εργασίες προχωρούν κανονικά, το agrinioreport.com βρέθηκε στο σημείο των έργων και κατέγραψε την πορεία τους η οποία προχωρά με ιδιαίτερη προσοχή καθολικά.

Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει μια λαϊκή ρήση. . . και ευτυχώς που προλάβαμε τα χειρότερα, μιας και παρά τις ενστάσεις και τα δημοσιεύματα για τον μεγάλο κίνδυνο που εγκυμονούσε τόσα χρόνια η γέφυρα ήταν απλά παρατημένη. . .