Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος με 224 επιβαίνοντες στη Χερσόνησο του Σινά

Ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου επιβεβαίωσε την τραγική είδηση.Αγνοείται αεροσκάφος με 212 επιβαίνοντες

Συνετρίβη αεροσκάφος των ρωσικών αερογραμμών στο οποίο επέβαιναν 224 άνθρωποι. Σύμφωνα με τις αιγυπτιακές Αρχές, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έχουν χάσει κάθε επαφή με τους κυβερνήτες ενώ αυτό πετούσε πάνω από το Σινά τη στιγμή πάντως που ο Αιγύπτιος Πρόεδρος έκανε λόγο για συντριβή.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης αλλά και όπως δήλωσε ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός, το αεροπλάνο συνετρίβη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει με το αεροπλάνο το οποίο πετούσε από την Αίγυπτο προς την Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με το pronews.gr,το αεροσκάφος ένα Airbus A-321 της ρωσικής Kogalymavia απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Σαρμ Ελ Σέιχ και μετέφερε 212(224 κατά τους Ρώσους) επιβάτες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία Ρώσους.

Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι υπηρεσίας ασφαλείας της Χερσονήσου του Σινά.

Οι έρευνες και η αναζήτηση του αεροσκάφους είναι σε εξέλιξη.

Βέβαια ο Αιγύπτιος αξιωματούχος υπεύθυνος για τα αεροπορικά ατυχήματα δήλωσε ότι το αεροσκάφος έχει κάνει επαφή με τουρκικούς σταθμούς εναέριου ελέγχου ενώ άλλες αναφορές κάνουν λόγω για την απώλεια του αεροσκάφους από τα ραντάρ όχι πάνω από το Σινά αλλά στα ανοιχτά της Κύπρου.

 

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.