Συνεδρίασε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στο Αγρίνιο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας

Αντικείμενο της  συνεδρίασης ήταν οι επερχόμενες εθνικές εκλογές και μια σειρά οργανωτικών και πολιτικών πρωτοβουλιών, οι οποίες θα δρομολογηθούν σε όλο τον Νομό προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ωστόσο όμως ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην  κεντρική προεκλογική ομιλία του Πρόεδρου του    ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής  Νίκου Ανδρουλάκη στην Αιτωλοακαρνανία ,η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023  και ώρα 19:30 το απόγευμα,  στον Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ στο Αγρίνιο.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφασίστηκε η κινητοποίηση όλων των οργανώσεων, αλλά και των μελών και των φίλων του  ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής  στην Αιτωλοακαρνανία ,έτσι ώστε μέσα από την ομιλία του Πρόεδρου να δοθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμα της επιχειρούμενης μεγάλης Αλλαγής .

Μια αλλαγή που θα κάνει την επόμενη μέρα της κοινωνίας και της χώρας μας ελπιδοφόρας,  αντάξιας της ιστορίας της , αλλά και του Ευρωπαϊκού της προσανατολισμού,

Να σημειωθεί ότι την ομιλία του Πρόεδρου του   ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής,  Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο καλούνται να την παρακολουθήσουν όλες και όλοι οι Δημοκράτες  πολίτες του Νομού χωρίς αποκλεισμούς και προϋποθέσεις.