Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του «Ελληνίς» (φωτό-βίντεο)

Συνέντευξη τύπου με αφορμή την έναρξη του «Ελληνίς» παραχώρησαν σήμερα λίγο μετά τις 20:00 ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία Παπαγεωργίου και η υπεύθυνη του κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα.

Η πρεμιέρα έγινε χθες (δείτε εδώ το ρεπορτάζ) για την καλοκαιρινή περίοδο του «Ελληνίς».

Αρχικά ο Δήμαρχος Αγρινίου μίλησε για την σημασία του θερινού Κινηματογράφου ως χώρος αλλά και ως σημείο πολιτισμού για την πόλη, επισήμανε τις βελτιώσεις που έχουν γίνει και φέτος και γίνονται σε συνέχεια με ότι έχουν πράξει και τα προηγούμενα χρόνια όπως η αλλαγή της οθόνης προβολής αρχικά και των καθισμάτων στην συνέχεια και φέτος η αποκατάσταση των χώρων υγιεινής. Ο κ. Παπαναστασίου μίλησε και για την άσχημη κατάσταση των σχολικών κτηρίων όπως τα παρέλαβε η Δημοτική Αρχή, για τους αθλητικούς χώρους και τους χώρους πολιτισμού «Άνεσις» «Ελληνίς» και «ΔΗΠΕΘΕ».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΑ Μαρία Παπαγεωργίου και η υπεύθυνη του κινηματογράφου Χριστίνα Μπαλάσκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ.Παπαναστασίου δωρεάν συναυλίες στις 14 Ιουλίου στην πλατεία Δημοκρατίας συναυλία των Locomondo και συναυλία της Μελίνας Κανά στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου στις 24 Αυγούστου.

Η πρώτη συναυλία στο Ελληνίς θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου με τα Υπόγεια Ρεύματα την Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στις εξαρτήσεις.

Επίσης στον Ελληνίς θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου συναυλία με τους Χαΐνηδες και στις 18 Ιουλίου συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Καλό Κινηματογραφικό και Συναυλιακό Καλοκαίρι σε όλους μας λοιπόν !!!