-->

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση

Με τον αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική οικονομία, η οποία υπό το βάρος των συνθηκών της πανδημίας, δέχθηκε μεγάλες πιέσεις.

Όπως επεσήμανε ο Κώστας Λύρος απευθυνόμενος προς τον αν. Υπουργό, είναι απαραίτητη η στήριξη και η ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τον βασικότερο «κορμό» των τοπικών οικονομιών. Η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε κάθε υποστηρικτικό μέτρο της τοπικής οικονομίας, να είναι στοχευμένο και σύμφωνο με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε τόπου.

Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε προς τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου την διάθεση συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που άλλωστε διαπιστώθηκε και στην πρώτη συνάντησή τους η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, όπου ο αν. Υπουργός εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση. Tονίστηκε επίσης, η σημασία των επενδυτικών ευκαιριών που δημιουργούν οι επενδυτικοί νόμοι και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την τοπική ανάπτυξη.

 

Please follow and like us: