Συμπόρευση ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΠΟΥΝΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Θανάσης Λύρος(Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου): Ευχαριστώ την ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΝΟΥ, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

 

Με μεγάλη μου χαρά αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον κ. Θανάση Λύρο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, με τη βεβαιότητα ότι θα πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο Δήμος μας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Το αγαπημένο μας Αιτωλικό συνεχίζει να βρωμάει και η διαμονή μας είναι αφόρητη.

Τα παιδιά μας φεύγουν γιατί δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, οι λακκούβες στους δρόμους δεν αντιμετωπίζονται και κάνουν τη ζωή μας πολύ δύσκολη.

Ο κ. Θανάσης Λύρος, γνωστός σε όλους μας ως καθηγητής Γεωπόνος και ως Δικηγόρος, είναι ο άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας, έχει τη γνώση και το κύρος, την εμπειρία και τις ικανότητες να λύσει τα προβλήματα που μας βασανίζουν. Προβλήματα για τα οποία, όσοι σήμερα ενδιαφέρονται να αναλάβουν να διοικήσουν ξανά το Δήμο μας και ζητάνε την ψήφο μας, θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί τόσα χρόνια δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τίποτα.

Η ευθύνη τώρα είναι σε όλους εμάς.

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΟΥΝΟΥ

Ιδιωτική υπάλληλος