Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας: Κίνδυνοι και ρίσκο για τη χώρα

Ο πόλεμος στη Γάζα μαίνεται έντονος με προοπτικές επέκτασης σε όλη τη Μ. Ανατολή. Ισλαμικά κράτη πέριξ του Ισραήλ με οργανώσεις – δορυφόρους (ΧΑΜΑΣ, Χεσμπολάχ) το  απειλούν με διάφορους τρόπους προκειμένου να σταματήσει τις χερσαίες επιχειρήσεις.

Μία από αυτές είναι και η γνωστή Τουρκία, με τρομερές επιθέσεις λεκτικές προς το Ισραηλινό Κράτος, με το τελευταίο να αποσύρει τη διπλωματική του αποστολή από τη χώρα.

Εδώ η υπόθεση δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής κανενός μας. Με την έναρξη των εχθροπραξιών οι Τούρκοι μίλησαν για <<εδάφη της καρδιάς τους>> αναφερόμενοι στη Γάζα, στα Σκόπια, στη Θεσσαλονίκη, τη Δυτική Θράκη, την Αλεξανδρέττα και την Ερμπίλ του Κουρδιστάν (η λεγόμενη Γαλάζια Πατρίδα) . Ταυτόχρονα ξεκίνησαν ΝΟΤΑΜ για ναυτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στη  Ελληνική νησίδα Ζουράφα, δείχνοντας τη με χάρτες στο FIR Κωνσταντινούπολης, χωρίς αντίδραση από Ελληνικής πλευράς παραδόξως. Η τελευταία, παρά την αντιδυτική και επεκτατική πολιτική των Τούρκων, που έχουν ενοχλήσει όλο τον πολιτισμένο κόσμο, επιμένει σε μια επίδειξη κλασσικής Ελληνικής <<ανωτερότητας>> επιμένοντας σε <<διάλογο>>. Παράλληλα φήμες κυκλοφορούν για μετεγκατάσταση Αράβων της Παλαιστίνης σε Ελληνικές δομές φιλοξενίας, παρότι σε Αραβικά Κράτη της περιοχής δεν γίνονται δεκτοί. Ο Υπουργός Μετανάστευσης Δ. Καιρίδης έχει προκαλέσει οργή εντός της Κυβέρνησης και της χώρας γενικώς, χρησιμοποιώντας τη γνωστή  <<προοδευτική >> ρητορική  περί <<διαλόγου>> χωρίς να εξετάζεται αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τους Έλληνες <<απογόνους των Οθωμανών>> και την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο <<παραμύθι >>. Ποιος φταίει όμως για την Ελληνική στάση;

Φυσικά ξανά το εκλογικό σώμα που αυτοκτονεί χωρίς να το καταλαβαίνει. Οι Εκλογές του 2023 έδειξαν την έλλειψη ενδιαφέροντος που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία. Οι μισοί δεν ψήφισαν αφήνοντας <<οπαδούς κομμάτων >> να δράσουν ανενόχλητοι. Ο γράφων θεωρεί τον Έλληνα ψηφοφόρο κύριο υπεύθυνο για την παραπάνω κατάσταση. Έχει γεμίσει το Κοινοβούλιο  κόμματα με εκτός πραγματικότητας ιδέες, χωρίς εθνική ή κοινωνική συνείδηση. Οικονομία – Υγεία  σε μαύρα χάλια. Υπογεννητικότητα σε εξέλιξη, με απάντηση τη γνωστή  θεωρία περί αναπλήρωσης ατόμων από Αραβικές χώρες. Ανασφάλεια και Εγκληματικότητα στα ύψη σε συνδυασμό με έντονες κοινωνικές παθογένειες. Ο Έλληνας παριστάνει τον <<αδύναμο κρίκο>>, που μόνο κριτική να κάνει ξέρει χωρίς προτάσεις για πρακτικές λύσεις . Η αδιαφορία του σε θέματα Άμυνας και Διεθνούς Ασφάλειας θα καταστήσει τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια δεύτερο Αρτσάχ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;

Επί τη ελεύσει του Δεκεμβρίου, που στις 7 εκείνου του μηνός έχει προγραμματιστεί συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων παραγόντων στη Θεσσαλονίκη, κάθε Έλληνας που αγαπάει την ελευθερία του και τα αγαπημένα του πρόσωπα καλό θα είναι να δείξει αντίθεση στην <<προοδευτική>> ατζέντα που τον καταστρέφει δεκαετίες τώρα με την  ανοχή του. Να αντιταχθεί στη συνάντηση με κάθε τρόπο για να αντιστραφεί η καθοδική πορεία της χώρας. Ο πραγματικός πατριώτης αγωνίζεται για το καλό του και των άλλων πλησίον του. Αυτοί είναι η πατρίδα που θέλει προστασία.

Οι διάφοροι μουσουλμανικοί και εθνικιστικοί κύκλοι εφαρμόζουν την τρομοκρατία και την επεκτατική πολιτική τους μέσα από τα ντόπια όργανα τους που δρουν ελεύθερα αποκλειστικά και μόνο με την ανοχή μας.

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ;

Φέρεται να ετοιμάζεται στην πόλη του Αγρινίου συγκέντρωση στις 3/12/2023, μια εβδομάδα πριν την Ελληνο-Τουρκική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη δηλαδή, και ώρα 15.00 μμ στην Πλατεία Δημοκρατίας συγκέντρωση αντίδρασης απέναντι σε κάθε εγχώριο και μη βήμα αμφισβήτησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Είναι ίσως μια ευκαιρία για μια  μεγάλη ομάδα πολιτών να προβάλλουν με ισχύ το σύνθημα :

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ

Ευχής έργον είναι να μην πάει χαμένη. Και ακόμα περισσότερο να προκύψει ορατό αποτέλεσμα.

Καιροί ου μενετοί

(Φωτό:rthess. gr)

 

Please follow and like us: