Συλλήψεις στο Αγρίνιο και ανεύρεση πολεμικού υλικού στην Βόνιτσα

Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών-Σύλληψη δυο ημεδαπών για μεταφορά αδρανών υλικών-Ανεύρεση πολεμικού υλικού.


Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (5,8) γραμμαρίων.

Εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, από πολίτη μέσα σε αποθήκη μία οξειδωμένη χειροβομβίδα, παλαιού τύπου.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή για την παραλαβή του  πολεμικού υλικού.

Συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε φορτηγό εταιρείας, που επέβαιναν ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας και ως οδηγός αντίστοιχα, διαπιστώθηκε ότι προέβαιναν στην μεταφορά είκοσι τόνων αδρανών υλικών, που είχαν φορτωθεί από την παλιά κοίτη του ποταμού Αχελώου, χωρίς να κατέχουν  άδεια από την αρμόδια αρχή.

Please follow and like us: