Συγκοινωνίες: Βγαίνει νέα προκήρυξη για 150 προσλήψεις

Σε πλήρη επιβεβαίωση αποκλειστικού ρεπορτάζ του workenter.gr που περιελάμβανε ολόκληρη την προκήρυξη για τις 150 νέες προσλήψεις στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), η διοίκηση του Οργανισμού εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης (9/11) Πρόσκληση Προσφορών για την αξιολόγηση των υποψηφίων.

Αμέσως μετά την εξέταση των προσφορών και την επιλογή της εταιρείας που θα συνδράμει στο έργο της επιλογής των νέων οδηγών, θα εκδοθεί η προκήρυξη για την υποβολή των αιτήσεων.

Σημειώστε ότι η προθεσμία για τις προσφορές (προσοχή, όχι για τις αιτήσεις συμμετοχής) λήγει στις 14/11. Συνεπώς, είναι θέμα χρόνου η έκδοση της νέας προκήρυξης.

Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, η  τελευταία πρόσληψη είχε γίνει στον Οργανισμό πριν από 11 χρόνια.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης

Με τη νέα προκήρυξη -για την οποία οι υποψήφιοι μπροούν από τώρα να προετοιμάσουν την υποψηφιότητά τους- ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος για την ενίσχυση του τομέα των Συγκοινωνιών με συμβασιούχους και μόνιμο προσωπικό.

Προσλήψεις στις Συγκοινωνίες: Ποιοί θα διοριστούν

Από το κείμενο της προκήρυξης προκύπτει ότι θα προσληφθούν 150 υπάλληλοι -όλοι της ειδικότητας ΔΕ Οδηγών– στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Τα απαιτούμενα προσόντα είναι τα απλούστερα για τη συγκεκριμένη ειδικότητα, ενώ παράλληλα προβλέπονται και επικουρικά, προκειμένου να… σιγουρευτεί η κάλυψη και των 150 θέσεων.

Προσλήψεις στις Συγκοινωνίες: Πώς και πότε οι αιτήσεις

Οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη προκήρυξη θα υποβληθούν ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην έδρα του φορέα, δηλαδή στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 90.

Η αίτηση συνοδεύεται και από πλήθος υπεύθυνων δηλώσεων, οι λεπτομέρειες των οποίων θα κάνουν τη διαφορά μεταξύ σωστής και λανθασμένης υποψηφιότητας.

 

workenter.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: