Στις Οινιάδες κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία στην Δημοτική Ενότητα Οινιαδών πραγματοποίησαν χθες Τρίτη, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μίλτος Ζαμπάρας και Γρηγόρης Θεοδωράκης  συνοδευόμενοι από μέλη και στελέχη του κόμματος.

Συνομίλησαν με τους κατοίκους σε Μάστρο, Γουριά, Πεντάλοφο, Λεσίνι και Κατοχή όπου άκουσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, καθώς βλέπουν καθημερινά τα χωριά τους να ερημώνουν. Κοινή συνισταμένη, η ανάγκη περαιτέρω στήριξης της πρωτογενούς παραγωγής που αργοσβήνει απειλώντας τον νομό μας.

Το κλιμάκιο παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και ειδικότερα την πρόταση του κόμματος προκειμένου να αναστραφεί αυτή η πορεία συρρίκνωσης της πρωτογενούς παραγωγής, μια πρόταση που θα ενισχύσει τους αγρότες, και ιδιαίτερα τους νέους για να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους, να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια την παραγωγική δραστηριότητα και να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία το μέλλον τους.

Οι δραστηριότητες των στελεχών θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη 7 Ιουνίου, όπου κλιμάκια θα πραγμαποίησουν περιοδείες στην Δημοτική Ενότητα Αρακύνθου και στον Δήμο Θέρμου.