Στην Παραλία Φωτμού στην Λίμνη Τριχωνίδα βρέθηκε νεκρή η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα (φωτό)

Δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Nεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα από την πρώτη αυτοψία του ιατροδικαστή δεν προκύπτουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Από την πλευρά της η Αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα θανάτου της 44χρονης και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πριν λίγο το αυτοκίνητο της 44χρονης μάρκας ford τύπου ka μεταφέρθηκε από την ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω έρευνες όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που βρέθηκε η 44χρονη γυναίκα νεκρή, φέροντας πάνω της ελαφρά εγκαύματα, δίπλα της βρέθηκε ένα μπετόνι με εύφλεκτο υλικό.

Πρώτη ενημέρωση κατά την ανεύρεση του πτώματος:

Πριν από λίγο από την Π.Υ Αγρινίου βρέθηκε νεκρή η άτυχη 44χρονη στην Παραλία Φωτμού στην Λίμνη Τριχωνίδα.

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com βρίσκεται ο Δ/της της Π.Υ Αγρινίου κ. Χρ. Μπόκας και δύναμη της Π.Υ Αγρινίου,ενώ ακόμη δεν έχει φτάσει ο ιατροδικαστής για να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοχειρία ή δολοφονική ενέργεια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στο σημείο έχει φτάσει και Αστυνομική δύναμη.

Τα όποια στοιχεία έχουν υπάρξει και θα υπάρχουν μετά την ανεύρεση της σορού της 44χρονης το agrinioreport.com θα τα δημοσιεύσει με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας.