«Στα ίδια Μέρη θα ξαναβρεθούμε…» από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου

Στα πλαίσια της εικοσαετούς λειτουργίας της, η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο  Μεσολογγίου, οργάνωσε  τη  Μουσική Εκδήλωση:

«Στα ίδια Μέρη θα ξαναβρεθούμε…»

Η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου γέμισε με φίλους της δεκαετίας 80&90 που ήθελαν να ξαναβρεθούν στη δική τους εποχή τραγουδώντας τα αγαπημένα  τους τραγούδια. Εντύπωση προκάλεσε  η παρουσία νεότερων ανθρώπων ακόμη και εφήβων.

Οι νέοι υπέροχοι καλλιτέχνες τραγούδησαν για τα «Γενναία μας Παιδιά», οι οποίοι μας  συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν στη χρυσή εποχή της Disco της δεκαετίας 80 & 90, που όλοι τραγουδήσαμε και χορέψαμε.

Παρόντες ήταν  εκπρόσωποι φορέων που  μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως :

Ο Αρχιμουσικός κ. Σπύρος Χολέβας

Ο  Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχειρήσεως Δήμου Μεσολογγίου κ. Γεώργιος Σωτηρακόπουλος.

Η Δημοτική Σύμβουλος Μεσολογγίου κ. Γερασιμούλα Θεοδωρακοπούλου.

Η ΤΔΕ ευχαριστεί τον Δήμο Αγρινίου για τη στήριξη του, παραχωρώντας μας την αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ, το Δημοτικό Ωδείο Μεσολογγίου που συμμετείχε  με τη Σχολή Σύγχρονου Τραγουδιού και τη Χορωδία Me Capella, καθώς επίσης  τον Αρχιμουσικό κ. Σπύρο Χολέβα και τον Καθηγητή Σύγχρονου Τραγουδιού & Ανώτερων Θεωρητικών κ. Θοδωρή Νεοφώτιστο.

Ευχαριστεί  τους χορηγούς της εκδήλωσης: την Eurobank, την εταιρεία RESET του Άρη Αγραφιώτη και το ανθοπωλείο του  κ. Χρήστου Πιστιόλη.

Πρωτίστως ευχαριστεί όλους του συμπολίτες μας, που παραβρέθηκαν κοντά μας, όλα τα ΜΜΕ (έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο) και τον Αχελώο TV.

Για την Τ.Δ.Ε.

 

 

Η Πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας

Λαμπρινή Κολοβού                                      Θεοδώρα Τρομπούκη