Σπ. Αδάμης: Αποκατάσταση οδοστρώματος της Τραγάνας-Παρεμβάσεις σε Λεύκα-Μεγάλο το πρόβλημα στον Πεταλά(φωτό)

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Αδάμης μιλά στο agrinioreport.com για την κατάσταση που επικρατεί και για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά-Μεγάλο το πρόβλημα στον Πεταλά.

Μάχη με τα προβλήματα δίνουν τα συνεργεία του τμήματος Πρασίνου και Αυτεπιστασίας του Δήμου Αγρινίου καθημερινά για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν οδικά και όχι μόνο προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ. Σπ. Αδάμη χθες συνεργεία βρέθηκαν στην περιοχή Λεύκα του Δήμου Αγρινίου όπου εκεί προσπάθησαν να αποκαταστήσουν δρόμους αγροτικούς που είναι στην αρμοδιότητα του ΤΟΕΒ και που στην κυριολεξία είχαν καταστραφεί.

«Έχει φύγει η γέφυρα, τα πρανή κατατρώγονται και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η αγροτική οδοποιία δεν επιμελείται από αυτούς που έχουν την αρμοδιότητά της. Οι γεωργοί πληρώνουν μεν  το ΤΟΕΒ αλλά αυτό δεν αναλαμβάνει να συντηρήσει το κομμάτι που του αναλογεί.

Σήμερα εργαζόμασταν στο κομμάτι της Τραγάνας και αποκαταστήσαμε το πρόβλημα στο οδόστρωμα για την διέλευση των οχημάτων χωρίς προβλήματα.

Από το πρωί προσωπικά βρέθηκα στο Πεταλά όπου εκεί το πρόβλημα είναι τεράστιο. Τρία με τέσσερα χιλιόμετρα κυριολεκτικά είναι πετρώδες . Υπήρχε ένα ρέμα που χρησιμοποιείται πλέον ως δρόμος για κάποιες μονάδες που βρίσκονται σε άβατη περιοχή. Προσπαθούμε να βρούμε λύση ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι και σε αυτό το κομμάτι που στην κυριολεξία ούτε τα μηχανήματα δεν μπορούν να πλησιάσουν.

Είμαστε επί ποδός καθημερινά και αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα τα προβλήματα τόνισε στο agrinioreport.com o κ. Αδάμης.

Φωτό από αποκατάσταση του δρόμου στην Τραγάνα

Φωτό από εργασίες σε αγροτικό δρόμο στη Λεύκα