Σε κάτοικο χωριού του Δήμου Αγρινίου το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αιτ/νία

Κάτοικος χωριού (και μάλιστα κοντά στην πόλη) του Δήμου Αγρινίου  σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τα 36 κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τρίτη 21/7/2020 σε όλη την Χώρα.

Η αναστάτωση που επικράτησε αρχικά ήταν μεγάλη στην Αιτ/νία μιας και δεν υπήρξαν συγκεκριμένες πληροφορίες για τον ασθενή μέσω του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο ασθενής και κάτοικος του χωριού του Δήμου Αγρινίου, δεν έκανε το τεστ σε Νοσηλευτική Μονάδα της Αιτ/νίας(Νοσοκομεία Αγρινίου -Μεσολογγίου) ώστε να μπορούμε να έχουμε πιο συγκεκριμένη εικόνα και γρήγορη ενημέρωση για τον τόπο διαμονής του καθώς και των επαφών του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στο χωριό του ασθενή γνωρίζουν αρκετοί κάτοικοι την κατάστασή του, οι οποίοι μάλιστα επικοινώνησαν μαζί μας και μας τόνισαν πως δεν βρίσκεται εντός χωριού αλλά ούτε και εντός Νομού και μάλιστα ακολουθεί όλες τις νόμιμες-υγειονομικές διαδικασίες και βρίσκεται σε καραντίνα.

Το σίγουρο είναι πως η ιχνηλάτιση των επαφών του σύμφωνα με τα νομικά ιατρικά πλαίσια για τον covid-19 θα έχει ξεκινήσει και για την όποια εξέλιξη του θέματος το agrinioreport.com θα σας ενημερώσει .

 

 

φωτό:lawspot.gr

 

 

 

 

 

Please follow and like us: