Σε απόλυτη ετοιμότητα και με άμεση επέμβαση η Π.Υ. Αγρινίου (φωτό)

Σε απόλυτη ετοιμότητα έδειξε, για ακόμη μια φορά, πως είναι η Π.Υ. Αγρινίου μιας και σε 20 λεπτά χθες το απόγευμα δέχθηκε κλήσεις για 5 συμβάντα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγρινίου.

Τα πέντε περιστατικά, από τα οποία τα τρία ήταν για παροχή βοήθειας και τα δύο για πυρκαγια (με επέμβαση στη μία μιας και η δεύτερη δεν υπήρξε αν και έφτασε στο σημείο όχημα), κινητοποίησαν 11 άνδρες και 4 οχήματα αποχωρώντας από την Π.Υ Αγρινίου σε χρόνο λιγότερο από ένα λεπτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του agrinioreport.com, oι κλήσεις που έγιναν από τις 17:48 έως και τις 18:08 και οι επεμβάσεις έγιναν: αρχικά σε δεύτερο όροφο στις εργατικές Δοκιμίου όπου αφαιρέθηκε επικίνδυνο σίδερο που κρεμόταν από τέντα λόγο των δυνατών ανέμων, για κοπή δέντρου στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, για πυρκαγιά σε σκουπίδια σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στην οδό Δημοτσελίου(παρόν και ο αξιωματικός υπηρεσίας) και για εμφάνιση καπνού στην Αβώρανη όπου δεν υπήρξε κάποιο συμβάν μετά από έλεγχο του οχήματος της Π.Υ. που έφτασε στο σημείο.

Αυτή η άμεση ετοιμότητα και επέμβαση που υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει στην Π.Υ. Αγρινίου, γεμίζει τους πολίτες με συνεχή εμπιστοσύνη και σεβασμό προς τους πυροσβέστες μιας και μπροστά μας έχουμε μια νέα πρόκληση, πέρα από τα καθημερινά συμβάντα, την νέα αντιπυρική περίοδο που ξεκινά την 1η Μαϊου.

Από ότι φαίνεται κάποιους θα τους βρει πανέτοιμους.