Σβήσε-καθάριζε . . . δουλειά να μην σου λείπει!!

Δουλειά έπιασαν ξανά τα αρμόδια συνεργία του Δήμου Αγρινίου από νωρίς το πρωί σήμερα ώστε να φέρουν την πλατεία Δημάδη στην πρέπουσα μορφή της εν όψη της αυριανής κατάθεσης στεφάνων και του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου της Κυριακή.

Μια πλατεία που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από αναγραφές συνθημάτων αλλά και πολλές φθορές. Όσο για το άγαλμα που κοσμεί την εν λόγω πλατεία . . . έχει φορέσει μέχρι και στρινγκ κόκκινο ζωγραφισμένο, εξαντλώντας έτσι την φαντασία μας για άγαλμα εις μνήμη των πεσόντων για την ελευθερία και την ανάκτηση των ιδανικών μας.

Αυτό βέβαια δεν μας τιμά καθόλου σαν πολίτες και σαν πόλη γενικότερα αλλά και από την άλλη ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του και φυσικά εκφράζεται και πράττει ανάλογα με το τι ίδιος θεωρεί σωστό.

Έτσι λοιπόν σήμερα η πλατεία Δημάδη μετά από πολύ κόπο ήρθε στην κατάσταση που της πρέπει αλλά και στην κατάσταση που θέλουν οι πολίτες να την βλέπουν. Καθαρά μάρμαρα, καθαρό μνημείο και χώρος για διασκέδαση μικρών, εφήβων και μεγάλων πάντα με σεβασμό προς τον χώρο όπως και σε κάθε δημόσιο χώρο για να μπορούμε να το χαιρόμαστε ανά πάσα στιγμή και όχι μόνο όταν αυτός καθαρίζεται σε Εθνικές επετείους ή άλλες εκδηλώσεις.

Μακάρι να διατηρηθεί για πολύ ακόμη αυτή η καθαριότητα που την χαιρόμαστε όλοι !!!