Ρόδος: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και την έπνιξα»: Σοκάρει ο στραγγαλισμός ηλικιωμένης από την οικιακή βοηθό

Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και την έπνιξα», ισχυρίστηκε η οικιακή βοηθός που έπνιξε την κατάκοιτη ηλικιωμένη που πρόσεχε στις Καλυθιές Ρόδου.

Μάλιστα, αφού η 45χρονη προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη, κάλεσε την αστυνομία και φέρεται να είπε «ελάτε γιατί την έπνιξα…». Αμεσα έσπευσαν στο σπίτι αστυνομικοί του τοπικού ΑΤ όπου εντόπισαν νεκρή την ηλικιωμένη.

Όπως αναφέρει η «Ροδιακή», η γυναίκα που δολοφονήθηκε (Κ.Φ) είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στην περιοχή Καλυθιές. Η γυναίκα ήταν εδώ και χρόνια άρρωστη, ενώ αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Η 45χρονη δράστιδα ισχυρίστηκε στον αστυνομικό που έσπευσε στο σπίτι της ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η δράστιδα ισχυρίστηκε ότι όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τούς απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε!

Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα, όπως επίσης και άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

 

Please follow and like us: