Ρωσικοί πύραυλοι κτύπησαν το πολωνικό έδαφος – Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες Έκτακτο συμβούλιο συγκάλεσε ο Πολωνός πρωθυπουργός

Σε μια εξέλιξη που που αν επιβεβαιωθεί αλλάζει όλα τα δεδομένα στην σύγκρουση της Ρωσίας με την Ουκρανία, δύο ρουκέτες έπεσαν στην πολωνική συνοριακή πόλη της Przewodów με το χτύπημα κατά αποθηκών σιτηρών να προκαλεί τον θάνατο δύο Πολωνών και των τραυματισμό ακόμα πέντε.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται εκτός της αστυνομίας και ο τοπικός Εισαγγελέας καθώς και στρατιωτικός διοικητής της περιοχή για περεταίρω έρευνες καθώς θα αποτελεί το πρώτο ρωσικό χτύπημα επί νατοϊκού εδάφους.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Μοραβιέσκι αναφέρθηκε ότι συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής των Υπουργείων Άμυνας και Εκτάκτων Αναγκών.

Σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές ένας από τοςυ δύο πυραύλους έχασε την πορεία του και χτύπησε την περιοχή  Hrubieszow στα σύνορα με την Ουκρανία.

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: