Ρίτα Αντωνοπούλου «Ζωή μου μην αργείς»

Ύστερα από οχτώ χρόνια δισκογραφικής απουσίας ως συνθέτης,  ο Γιώργος Ανδρέου επιστρέφει με μια ενδιαφέρουσα συνεργασία με την Ρίτα Αντωνοπούλου.

zoi_mou_min_argeis_cover_2014_12_001Ένα βιβλίο-cd που μας διηγείται την ιστορία μιας γυναίκας μέσα στην πόλη, μέσα από δεκατρία τραγούδια σε στίχους και μουσική του Γιώργου Ανδρέου και με αρκετές συμμετοχές ερμηνευτών όπως:  Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Πάνος Κατσιμίχας, Χρήστος Θηβαίος.  «Τα τραγούδια της μουσικής μου εργασίας «Ζωή μου μην αργείς» (επιδίωξα να) έχουν ως ενιαίο θεματικό άξονα τις περιπέτειες μιας νέας γυναίκας στη μεγάλη πόλη, στο σημερινό μεταμοντέρνο αστικό τοπίο.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ενσαρκώνει αποκαλυπτικά τη γυναίκα αυτή, μπαινοβγαίνοντας αποφασιστικά στα πάθη, τα λάθη, τους καημούς και τους θυμούς που η ηρωίδα μου βιώνει, ενώ παραμένει η συναρπαστική ερμηνεύτρια, το ακριβό ηχείο της μέσα μου φωνής, που προσωποποιεί όσα  με λόγια και μουσικές ποθώ και επιχειρώ να αφηγηθώ. Την ευχαριστώ για την προσήλωση και την ακρίβεια. Ιδίως για την εμπιστοσύνη».  (Γιώργος Ανδρέου)

Κυκλοφορεί από την Μικρή Άρκτο.

01.Ζωή μου μην αργείς (Συμμετέχει ο Χρήστος Θηβαίος)

02.Έχεις που να πας;

03.Δεν θ’ αφήσω το σκοτάδι (Συμμετέχει ο Πάνος Κατσιμίχας)

04.Το μόνο που σου ζήτησα

05.Μάνα

06.Θα σ’ ακολουθούσα παντού

07.Μόνη όταν φεύγω

08.Δεν θέλω να σε χάσω

09.Δυο πράγματα μόνο

10.Φιλιά στο φεγγάρι

11.Δουλειά αγκαλιά (Συμμετέχουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης) 12.Μονάχα η αγάπη 13.Τζίνι της Χαλιμάς

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.