Π.Ε. Λευκάδας: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας και την Τροχαία Λευκάδας ανακοινώνουν ότι, λόγω διεξαγωγής της Παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην παραλιακή οδό Θεοδ. Φλογαΐτη, στις 25 Μαρτίου 2023 θα ισχύσουν στην πόλη της Λευκάδας προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

2023.03.23 @ Π.Ε. Λευκάδας: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Λευκάδας. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Lefkada #Παρέλαση #25ηΜαρτίου #Ρυθμίσεις #Μέτρα #Τροχαία #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Συγκεκριμένα θα ισχύσουν:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  • ΠΟΤΕ: Από τις 06:00 π.μ. και μέχρι το πέρας της Παρέλασης
  • ΠΟΥ: Στη οδό Θεοδ. Φλογαΐτη, και στα δύο ρεύματα, σε όλο το μήκος της, δηλ. από τη συμβολή με την οδό Φιλοσόφων μέχρι τον κυκλικό κόμβο με την οδό Δημ. Γολέμη.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  • ΠΟΤΕ: Από τις 09:00 π.μ. και μέχρι το πέρας της Παρέλασης
  • ΠΟΥ:
    • Στη οδό Θεοδ. Φλογαΐτη, και στα δύο ρεύματα, σε όλο το μήκος της, δηλ. από τη συμβολή με την οδό Φιλοσόφων μέχρι τον κυκλικό κόμβο με την οδό Δημ. Γολέμη. Ο κυκλικός κόμβος θα λειτουργεί.
    • Στην οδό Φιλοσόφων, στο ρεύμα προς οδό Θεοδ. Φλογαΐτη (κάθοδο), δηλ. από τον κυκλικό κόμβο με την οδό Ι. Καραβέλα μέχρι τη συμβολή με την οδό Φιλοσόφων. Θα λειτουργεί ο κυκλικό κόμβος με την οδό Ι. Καραβέλα. Θα λειτουργεί το αντίστοιχο ρεύμα ανόδου της οδού Φιλοσόφων, στο τμήμα από συμβολή με την οδο Αντ. Τζαβελέκη (δίπλα από τα ΚΤΕΛ) μέχρι τον κυκλικό κόμβο με την οδό Ι. Καραβέλα.
    • Σε όλες τις καθέτους οδούς μεταξύ των οδών Θεοδ. Φλογαϊτη και Αντ. Τζεβελέκη.