Πόσο κοστίζει σε σκέψη και σε χρήματα μια μπάρα για τους πολίτες;(φωτό)

ΔΕΗ Αγρινίου, γύρω στις 13:30 σήμερα το μεσημέρι-Το καροτσάκι ανά χείρας μπορεί δεν μπορεί για να μπει με το παιδί της μέσα-Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Για χιλιοστή φορά βλέπουμε αυτή την εικόνα. Πολλές οι φορές μάλιστα που σε μια ανάλογη περίπτωση κάποιος από εσάς ήταν μάρτυρας και ίσως να βοήθησε κιόλας για την ανάβαση των σκαλοπατιών τόσο σε παιδικό καροτσάκι όσο και σε αναπηρικό(που χρειάζονται δυο τρία άτομα).

Άσε που στην συνείδησή μας πλέον μας έχει περάσει πως είναι κάτι το φυσιολογικό το κουβάλημα και όχι η ράμπα!

Φτάσαμε στο κτήριο σήμερα για μια απλή συναλλαγή-πληρωμή.

Μεγάλη ειρωνεία. . . με την εικόνα . . . και αυτό γιατί, μόλις χθες γίναμε αποδέκτες από κάποιους από εσάς σε μια κουβέντα μας πως ταλαιπωρούνται οι πολίτες τόσο στο κτήριο της ΔΕΗ όσο και σε άλλα σημεία που δεν υπάρχουν μπάρες για την ανάβαση και κατάβαση αναπηρικών αμαξιδίων και καροτσιών.

«Κάνε ένα θέμα με το πόσο δεν μας υπολογίζουν. . . και καλά εμείς, ούτε καρότσι έχουμε ούτε κάποια ανάγκη αμαξιδίου. Οι άλλοι  όμως; Καλά οι υπεύθυνοι δεν το βλέπουν πως χρειάζεται, είναι απαραίτητο; Πόσο στην ευχή κοστίζει και σε σκέψη αλλά και σε χρήματα;» μας είπαν πολίτες.

Και να σήμερα πέσαμε επάνω στην περίπτωση που το ρεπορτάζ των απλών πολιτών επιβεβαιώνεται τόσο εύκολα καθημερινά και συνηθισμένα.

Ελπίζουμε αυτό το αίτημα για την δημιουργία μιας μπάρας σε κάποιο σημείο στην είσοδο της ΔΕΗ Αγρινίου να βρει ανταπόκριση από κάποιους που καταλαβαίνουν πως είναι μια πραγματική ανάγκη για κάποιους συμπολίτες μας.

Ευχόμαστε να την δούμε σύντομα. . .ή έστω κάποια στιγμή !