Πυροβολούν «στο ψαχνό» τους κατοίκους της Λέσβου: Τρεις τραυματίες-Πήγαν να παραδώσουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες

Σφοδρές συγκρούσεις με χρήση πυροβόλων όπλων από την πλευρά των αστυνομικών όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Λέσβου, διεξάγονται αυτή τη στιγμή στη θέση Διαβολόρεμα του νησιού.

Υπάρχουν τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς, όπως μετέδωσε το MEGA, οι δύο εκ των οποίων είναι αστυνομικοί οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση των πολιτών, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι κάτοικοι της Λέσβου όταν τράβηξαν τα υπηρεσιακά τους πιστόλια και πυροβόλησαν. 

Τι εγινε τωρα ρε παιδια… θα μας σκοτωσουν κιολας ?????? Η ντροπη σε ολο του το μεγαλειο ! Αισχος……….😡😡

Δημοσιεύτηκε από Georgia Karde στις Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Παραδίδουν τα όπλα οι Εθνοφύλακες

Αντιδρώντας στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 48ωρο στη Χίο, με την «απόβαση» δύναμης των ΜΑΤ στο νησί για να συγκρουστεί με τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατασκευή «δομής φιλοξενίας» για αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στο Αίπος, δεκάδες εθνοφύλακες επιχείρησαν να παραδώσουν τα όπλα τους στην 96 ΑΔΤΕ!

Μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, δέχτηκαν, τελικά, να μην πραγματοποιήσουν την παράδοση, δίνοντας προθεσμία στην κυβέρνηση να αποσύρει τα ΜΑΤ ως το Σάββατο και να ματαιώσει την δημιουργία Κλειστού Μεταναστευτικού κέντρου και στο Αίπος, πέρα από την ΒΙΑΛ, που παραμένει σταθερά με 5500 – 6000 μετανάστες – πρόσφυγες.

Πρόσθεσαν ακόμα ότι τους πείραξε ιδιαίτερα η χρησιμοποίηση από τα ΜΑΤ και την κυβέρνηση για την έναρξη εργασιών στο Αίπος Στρατιωτικής δύναμης του Μηχανικού.

 Λέσβος: Τα ΜΑΤ σπάνε τα αυτοκίνητα των διαδηλωτών http://www.mplokia.gr/?p=37111 
Προβολή εικόνας στο Twitter