Πτώση βράχων στην επ.ο. Θέρμου-Πλατάνου-Υψηλού Σταυρού(φωτό-βίντεο)

Πτώσεις τεράστιων βράχων και σοροί φερτών υλικών καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της επ.οδού Θέρμου-Πλατάνου και Πλατάνου-Υψηλού Σταυρού.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να παίξουν το φιδάκι για να αποφύγουν τις τεράστιες πέτρες αλλά και τις μικρές, που όλοι γνωρίζουμε πόσο κοφτερές είναι και τι καταστροφές προκαλούν στους τροχούς, αν θέλουν να κινηθούν σε αυτό το κομμάτι του οδικού δικτύου στον Νομό Αιτ/νίας.

Μάλιστα το ένα ρεύμα δεν μπορεί καν να χρησιμοποιηθεί μιας και είναι αδύνατον από το μέγεθος των λίθων αλλά και των βράχων όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Σκεφτήκατε πως μπορεί να περάσει ένα τουριστικό λεωφορείο;

Θα συμφωνήσουμε πως οι καιρικές συνθήκες ήταν απίστευτα αντίξοες τις προηγούμενες ημέρες αλλά την ημέρα του Σαββάτου όλα αυτά θα μπορούσαν να είχαν απομακρυνθεί μιας και ο καιρός έδινε αυτή την ευκαιρία. Αν δεν έλαβαν γνώση οι αρμόδιες υπηρεσίες για το μέγεθος του προβλήματος εμείς το παρουσιάζουμε ώστε να κινητοποιηθούν άμεσα.

Ελπίζουμε κάτι τέτοιο πως θα γίνει μιας και τα αντανακλαστικά των αρμοδίων στην Π.Ε. Αιτ/νίας πλέον σε συνεργασία και με τους Δήμους, μας έχουν δείξει πως άρχισαν να λειτουργούν και περιμένουμε λύσεις μόνιμες έχοντας ως στόχο την ασφάλεια των πολιτών.