Πρόστιμα σε πρατήρια καυσίμων σε Αγρίνιο-Ναύπακτο

Εντατικοί είναι το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι που πραγματοποιεί η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε διάφορες επιχειρήσεις.

δγσΈτσι, τσουχτερά πρόστιμα επεβλήθησαν σε δυο πρατήρια καυσίμων σε Αγρίνιο και Ναύπακτο. Ειδικότερα, το ποσό των 5296,00€ είναι αναγκασμένος να πληρώσει ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στο Αγρίνιο καθώς σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Tρίτη 15/12/2015 σε βυτίο διανομής πετρελαίου θέρμανσης βρέθηκαν οι εξής παραβάσεις:

Α) έλλειμμα πενήντα λίτρων (50) μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτωθείσας βάση του συγκεντρωτικού δελτίου αποστολής

Β) δεν υπήρχε φάκελος τεκμηρίωσης του ογκομετρητή

Γ) δεν υπήρχε πιστοποιητικό σωληνώσεων

Δ) Αρνήθηκαν να παραδώσουν στην υπηρεσία το καταγραφικό του βυτίου (το οποίο άλλαξαν με άλλο κανονικό και εμφανίστηκαν στην υπηρεσία με δυο (2)ώρες καθυστέρηση και όχι όπως τους ζητήθηκε άμεσα να προσέλθουν στον χώρο στάθμευσης της υπηρεσίας) το οποίο βρέθηκε κατά τον έλεγχο να ανοίγει από την κάτω πλευρά με εσωτερικό ελατήριο παρακάμπτοντας την σφράγιση

 

Ακόμη άλλο ένα πρατήριο θα πληρώσει πρόστιμο για παραβάσεις, αυτή τη φορά στη Ναύπακτο. Πιο συγκεκριμένα το ποσό των 5756,20€ θα πρέπει να πληρώσει το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/12/2015 σε βυτίο διανομής πετρελαίου θέρμανσης βρέθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

Α) περίσσευμα εκατό(100) λίτρα πετρελαίου θέρμανσης

Β) Δεν είχε εκδοθεί Συγκεντρωτικό Δελτίο Αποστόλης η Δελτίο διακίνησης πετρελαίου για θέρμανση

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.