Πρόεδρος ΑΣΕΠ: Τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη για 4.000+ μόνιμες θέσεις

Πότε βγαίνει η προκήρυξη «μαμούθ» για το Δημόσιο – Τι είπε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ για τους αδιόριστους επιτυχόντες του 2008.

Στο τηλεοπτικό σαλόνι του ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, όπου μίλησε για τις προκηρύξεις του β’ σταδίου του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού τουΑΣΕΠ, καθώς και για τους αδιόριστους επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών.

Όσον αφορά τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό που διεξήχθη τον Μάρτιο, ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε ότι ήδη έχουν βγει οι δυο από τις τρεις βασικές προκηρύξεις για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και τους απόφοιτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (1.843 θέσεις), ενώ διαμήνυσε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα βγει και η προκήρυξη για τις 4.000+ θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του proson.gr, η επόμενη μεγάλη προκήρυξη για τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού (3ΓΒ/2023), αναμένεται εντός του Νοεμβρίου και θα περιέχει 4.282 θέσεις για απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Η μόνη στην Ελλάδα που προλαβαίνουν να πάρουν για να προλάβουν τις αιτήσεις της προκήρυξης ειναι η Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn που έρχεται στα χέρια σας μέσα σε μόνο 2 ημέρες

Όλες οι άλλες κάνουν από 40 ημέρες έως 5 μήνες. Έχει τηλεξέταση από το σπίτι σας κάθε ώρα.

Για την καθυστέρηση στην έκδοση των προκηρύξεων ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ διαβεβαίωσε πως, «δεν πρέπει να αγωνιούν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι η επιτυχών δεν σημαίνει και διοριστέος. «Όταν λέμε κάποιος πέτυχε, λέμε πήρε πάνω από τη βάση, 11 στα 20, όχι απαραίτητα ότι πήρε 18 στα 20. Δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη επιτυχών και διοριστέος», ξεκαθάρισε.

Για τους αδιόριστους του 2008

Για επιτυχόντες σε διαγωνισμούς προ μνημονίων, όπως για παράδειγμα τους εκπαιδευτικούς του 2008 που παραμένουν αδιόριστοι, φάνηκε πως ο κ. Παπαϊωάννου δεν έχει να προτείνει κάποια λύση, καθώς το μόνο που είπε είναι ότι κάτι παρόμοιο δεν πρόκειται να επαναληφθεί στο μέλλον.

«Ας απομυθοποιήσουμε τον αριθμό που δεν έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά μέχρι τώρα», είπε ο κ. Παπαϊωάννου.

«Προφανώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον αυτό (για το 2008)», σημείωσε τέλος.

 

proson.gr

 

 

 

 

 

 

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: