Πρωταγωνίστησε το Αγρίνιο στο 13ο IOANNINA LAKE RUN

Η πόλη των Ιωαννίνων γιόρτασε με μοναδικό τρόπο τον 13ο  Ioannina Lake Run με τους αγώνες των 30χμ. (ο γύρος της Λίμνης ) και των 10χμ.

Παρουσία χιλιάδων Ιωαννιτών που κατέκλυσαν  τον μόλο και την περιοχή του κάστρου μέσα σε  μια γιορτινή ατμόσφαιρα , αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν έχοντας σαν σύμμαχο τον ηλιόλουστο αλλά δροσερό φθινοπωρινό καιρό με αποτέλεσμα να επιτευχθούν πολλές καλές επιδόσεις. Φέτος οι πρώτες θέσεις ήταν υπόθεση των αθλητών του Αγρινίου.

Στα 30χμ. , σε μια πανέμορφη διαδρομή  δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή 1300 δρομέων, νικητής ήταν ο αθλητής της ΓΕΑ Κώστας Σταμούλης. Ο αγρινιώτης δρομέας έτρεχε πρώτη φορά σε αυτή την απόσταση, το οποίο κέρδισε με άνεση.

Στα 10χμ. η προπονήτρια και αθλήτρια της ΓΕΑ, Ελένη Νικολοπούλου, ήταν η νικήτρια στις γυναίκες και ο 18χρονος Νίκος Σταμούλης  στους άνδρες με νέο ρεκόρ διαδρομής. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν 550 αθλητές .

Η εξαιρετική αυτή  διοργάνωση  η οποία ελκύει χιλιάδες δρομείς αποτελεί ένα σημαντικό τεστ για σπουδαίες επιδόσεις,  πριν τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.