Προληπτικός έλεγχος υγρών φρένων αυτοκινήτων

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχουαυτοκινήτων TOYOTA μοντέλο Yaris HV.
5644Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 550 οχήματα, παραγωγής από 12 Απριλίου 2012 έως 03 Δεκεμβρίου 2014, στα οποία εξαιτίας του σχεδιασμού του διαχωριστικού των θαλάμων του εμπρός και του πίσω κυκλώματος φρένων εντός του δοχείου υγρών φρένων, εάν υπάρξει διαρροή υγρών φρένων από το εμπρός κύκλωμα, τότε και τα δυο κυκλώματα μπορεί να τεθούν εκτός λειτουργίας. Κάτι τέτοιο πιθανόν να επηρεάσει την απόδοση των φρένων και να αυξήσει τον κίνδυνο σύγκρουσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα ανωτέρω θέματα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

 

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.