Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος οδικής ασφάλειας

Ακολουθεί η προβολή  του τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος οδικής ασφάλειας.

 

Ελληνική-Αστυνομία-278x300

  • Μετά από σχετικό αίτημα, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται), ενέκρινε τη δωρεάν μετάδοση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος της Ελληνικής Αστυνομίας, για το χρονικό διάστημα από 05-12-2017 έως και 23-12-2017.
  • Με το συγκεκριμένο σποτ, στο οποίο συμμετέχει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης, καλούνται οι πολίτες να επισκεφθούν – με ελεύθερη είσοδο την Έκθεση Ζωγραφικής, που διοργανώνει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στην Πάτρα, από 15 έως 23/12/2017, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τους για την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.
  • Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε άμεσα το παρόν έγγραφο στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Δυτικής Ελλάδας, μαζί με τη συνημμένη απόφαση του Ε.Σ.Ρ., υπογραμμίζοντας τους την ανάγκη το κοινωνικό μήνυμα να προβληθεί σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας, με στόχο την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στην έκθεση ζωγραφικής.
  • Το συγκεκριμένο βίντεο είναι διαθέσιμο στον παρακάτω ηλεκτρονικό διαδικτυακό σύνδεσμο του ιστοτόπου dropbox: http://bit.ly/2AOEnxw καθώς και στο κανάλι μας στο YouTube: http://bit.ly/2jnsVOS.
  • Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.213-1520602 και 210-6997241.