Προέδρος ΟΝΝΕΔ Αιτ/νίας Ηλίας Πάνου: Ψήφος ευθύνης και ισχυρής αυτοδυναμίας

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου οι Έλληνες πολίτες με τη ψήφο τους έδωσαν εμφατική νίκη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καταψηφίζοντας ουσιαστικά το σκεπτικό της απλής αναλογικής.

Το συμπέρασμα αυτής της κάλπης ήταν ένα. Πολιτικός σεισμός και ψήφο εμπιστοσύνης στη λογική με μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αυτη τη Κυριακή όμως έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική διαδικασία στην οποία οι κάλπες είναι άδειες και οι πολίτες καλούνται να διαλέξουν ποιός θα τους κυβερνήσει για την επόμενη τετραετία.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα κοστολογημένο και σοβαρό πρόγραμμα ζήτησαν από το λαό μας ένα και μόνο πράγμα. Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης, ισχυρή αυτοδυναμία για να συνεχίσει η πολιτική των μεταρρυθμίσεων και παράλληλα να διατηρηθεί η Χώρα μας σε ένα κλίμα σταθερότητας και προοπτικής για ένα καλύτερο αύριο.

Κακά τα ψέματα στις 25 Ιουνίου θα ψηφίσουμε για το μέλλον μας, για ένα καλύτερο αύριο. Για μια κυβέρνηση που θα σταθεί στις αναγκαίες κυρίως της νέας γενιάς που τόσο ταλαιπωρήθηκε τη τελευταία δεκαετία και η οποία ζητά επιτακτικά λύσεις και αποτελέσματα.

Και αυτά τα αποτελέσματα, ξεκάθαρα, μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τα φέρει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία επικράτησε με σημαντικά ποσοστά έναντι των υπολοίπων κομμάτων σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ιδιαίτερα στη νεολαία.

Η προσφορά της ΟΝΝΕΔ, της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της Χώρας, ήταν καθοριστική και απέδειξε πως μόνο με πρωτοπόρες θέσεις, δουλειά και σωστή επαφή με τη κοινωνία μπορεί να υπάρξει επικοδομητικό αποτέλεσμα προς όφελος των πολιτών. Είναι τροφή για σκέψη το πως λειτουργεί η οργάνωση μας για όλους και συνάμα λυπηρό να προσπαθούν κάποιοι να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους ρίχνοντας τη μπάλα συστηματικά στην εξέδρα χωρίς καν να προτείνουν σοβαρές λύσεις ,κοστολογημένες και κυρίως ακούγοντας παλιούς και νέους καθημερινά. Ακούγοντας ανθρώπους να μιλούν για τα πραγματικά τους προβλήματα έτσι ώστε να πιάσουν το σφυγμό των πραγματικών αναγκών τους. Όμως όλα αυτά κρίθηκαν. Τώρα ήρθε η ώρα των σοβαρών αποφάσεων για το αύριο. Ήρθε η ώρα για μια ψήφο ευθύνης που θα κρίνει το μέλλον μας και θα μας πάει παρακάτω.

Στηρίζοντας τον Μητσοτάκη, οι Ελληνίδες και οι Ελληνίδες επενδύουν σε έναν ηγέτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παλιότερους πολιτικούς, έναν πολιτικό αρχηγό που μίλησε με ειλικρίνεια σε κάθε δύσκολη κατάσταση χωρίς δικαιολογίες και μη κοιτώντας το πολιτικό κόστος. Το σύνθημα Σταθερά, Τολμηρά και μόνο Μπροστά είναι κάτι παραπάνω από μερικές λέξεις πάνω σε μια αφίσα μια παράταξης.

Είναι συμβόλαιο αρχών και αξιών για την επόμενη μέρα της πατρίδας μας. Ένα συμβόλαιο που θα τιμήσει με όλες της τις δυνάμεις η Νέα Δημοκρατία με έναν και μόνο σκοπό. Το συμφέρον της κοινωνίας. Ψήφος για το μέλλον, ψήφος ισχυρής αυτοδυναμίας για το αύριο που όλες και όλοι απαιτούμε.

 

 

Ηλίας Πάνου

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας