Πρέσβης Τσούνης για AHEPA CUP Βeach volley στη Ναύπακτο: Ανυπομονώ να επιστρέψω

Το παρών στον τελικό έδωσαν επίσης ως εκπρόσωπος της AHEPA Hellas ο γραμματέας της κ Νίκος Δημητρόπουλος, ο κυβερνήτης AHEPA Ευρώπης κ Γιάννης Μητρόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ Βασίλης Γκίζας, ο γραμματέας της ΕΟΠΕ κ Γιάννης Βερούτης, εκπρόσωποι των τμημάτων AHEPA ανά την Ελλάδα καθώς και άλλοι επίσημοι.

 

Το “AHEPA CUP”2022 Beach Volleyball tournament ήταν άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση του τοπικού τμήματος της Ναυπάκτου, που το έχει καθιερώσει ως θεσμό στην πόλη (9η συνεχόμενη χρονιά). Ήταν εγκεκριμένη διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (τουρνουά μικτών ομάδων-ειδική εκδήλωση), υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την αιγίδα και χορηγία του ΕΟΤ και είχε  συνδιοργανωτές το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια Ναυπάκτου”.

Στο αθλητικό κομμάτι την Παρασκευή 29 Ιουλίου έγιναν οι προκριματικοί αγώνες ώστε από τις συνολικά 21 συμμετοχές να προκύψει το τελικό ταμπλό των 16 ομάδων. Καθώς υπήρχαν πολλές και ποιοτικές ομάδες, ακολούθησε ένα διήμερο αμφίρροπων και θεαματικών αγώνων μέχρι και τον τελικό. Εκεί αναδείχθηκαν πρωταθλητές το ζευγάρι Κατσιμίγα Κωνσταντίνα-Ηλιόπουλος Βασίλης, που επικράτησαν με 2-0 σετ των Γωγούσου Ιωάννα- Εμράχ Σούρτσε. Στο μικρό τελικό το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γωγούσου Κατερίνα-Βασιλάκος Κωνσταντίνος. που επικράτησαν των Συφιανού Βιργινία-Τσιρογιάννη Βαγγέλη επίσης με 2-0.

G49A0754.JPG

Άψογη ήταν η διαιτησία των αγώνων με τους διαιτητές Ανδρέα Λιναρδάτο, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Παπαχριστόπουλο Γιώργο, Ευθύμη Σιακαβέλλα και Μαυροκέφαλο Μιχάλη του Συνδέσμου Διαιτητών Πελοποννήσου, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου διαιτησίας beach volley και τεχνικού υπεύθυνου εκ μέρους της ΕΟΠΕ κ. Κώστα Μπακλέση.

100service.jpg

Χορηγός ήταν ο ΕΟΤ και η εταιρεία “ΔΟΥΡΟΣ- Επεξεργασία και τυποποίηση κρέατος”” ενώ το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού κάλυψε με απόλυτη επιτυχία τη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν στον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ Ντίνο Τσουκαλά για το προσωπικό ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση σε κάθε στάδιο προετοιμασίας του τουρνουά.

2022trophy.jpg

Οι αθλητές που χάρηκαν τους αγώνες αλλα και τη διαμονή τους στην υπέροχη καλοκαιρινή Ναύπακτο, ανανέωσαν επίσης το ραντεβού τους για το 2023.

 

AHEPACUP-2022-1-1-696x375-1-850x460.jpg

 

Please follow and like us: