-->

Που το πάει η εμβολιαστική πολιτική της κυβέρνησης;

Βία ,διαδηλώσεις και έντονη πόλωση έχει ξεσπάσει με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης για μέτρα εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες. Το κράτος βομβαρδίζει με καθημερινές συστάσεις τους πολίτες να εμβολιαστούν με τη συμμετοχή και της Εκκλησίας,ενώ σφίγγει με περιοριστικό τρόπο ο κλοιός γι αυτούς που το αρνούνται.

Κανένας δεν αρνείται την υποχρέωση στην προσπάθεια να προστατευτεί η κοινωνία από διάφορες μεταδοτικές ασθένειες.Το εμβολιαστικό πρόγραμμα όμως κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση; Από προηγούμενα άρθρα επαινέθηκε η πολιτική του κράτους να κανει τους μέχρι πρότινος μη συνεργάσιμους πολίτες να ακολουθήσουν μια κοινή αντιμετώπιση έναντι ενός προβλήματος,μιας ασθένειας.

Μέχρι εκεί όμως.Και η ίδια η ασθένεια και οι κυβερνητικές πρακτικές έχουν άλλο υπόβαθρο από πίσω.

Έχει ελέγξει καθόλου το ελληνικό κράτος  τι σκεύασμα είναι αυτό που πιέζονται οι πολίτες να βάλουν στο σώμα τους;

Γιατί τα εμβόλια αυτά προκαλούν θανάτους και θρομβώσεις;

Αφού είναι σε πειραματικό στάδιο γιατί κυκλοφορούν;

Η τεχνολογία mRNA αλλάζει το γονιδίωμα του DNA μας.Αυτό αν όχι άμεσα σίγουρα μακροπρόθεσμα θα προκαλέσει καρκίνο,στειρότητα τερατογενέσεις και καρδιακά προβλήματα.Κάποιοι εκ των εμβολιασμένων θα κινηθούν νομικά εις βάρος του κράτους με απαιτήσεις αποζημιώσεων.

Έπειτα είναι γνωστό  ότι η τελευταία υπερμετάδοση του «ιού» συμπίπτει βάσει των επιστημόνων με την αύξηση των εμβολιασμών.Στην ιατρική είναι γνωστό τοις πάσι ότι σε καιρούς μετάδοσης ιών δεν πρέπει να γίνονται εμβολιασμοί.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το πιο επίκινδυνο απ όλα είναι η παραβίαση του Συντάγματος και των ατομικών ελευθεριών.Οι κυβερνώντες δεν σέβονται ούτε τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που οι ίδιοι υπέγραψαν.

Γιατί;

Ποιοι είναι οι κύριοι που τα καταπατούν όλα αυτά και με τι κίνητρα?Ανοίγει ο δρόμος και για τις ίδιες παραβιάσεις και σε άλλα θέματα. Δεν λογαριάζουν τίποτα κάποιοι ολιγάρχες. Το συμφέρον τους και μόνο.Τα μεγάλα «τζάκια» θέλουν δικτατορία.Όλο αυτό συν τα αντεργατικά μέτρα που ψηφίζονται κατά καιρούς εκεί οδηγούν.

Το πόσο επικίνδυνος είναι πράγματι ο «ιός» θα αποτελέσει θέμα επόμενου άρθρου.

Το σίγουρο είναι ότι o λαός πρέπει να ξεσηκωθεί γιατί κάποιοι πλούσιοι δεν βολέυονται με αυτά που ήδη έχουν.

Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι.

 

Please follow and like us: