Πολλή ζέστη και σήμερα στο Αγρίνιο

Ιδιαίτερα υψηλή πρόκειται να είναι σήμερα η θερμοκρασία για την πόλη του Αγρινίου με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς Κελσίου.

0bca9c6947ac560e7ee25e54d3e2568e_XLΤις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας μίνι καύσωνας στην πόλη που ειδικά κατά τις μεσημβρινές ώρες η κατάσταση γίνεται σχεδόν αποπνικτική. Ειδικότερα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα η θερμοκρασία στο κέντρο του Αγρινίου αγγίζει και τους 38 με 40 βαθμούς. Καλύτερη φαίνεται να είναι η κατάσταση τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τις οποίες υπάρχει λίγη δροσιά. Για αύριο Παρασκευή αναμένονται πρόσκαιρες βροχές στην ευρύτερη περιοχή, κυρίως μετά τις 9 το βράδυ ενώ το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο.

Καλό είναι οι πολίτες να αποφεύγουν να μετακινούνται κατά τις μεσημβρινές ώρες και να αναζητούν σημεία όπου υπάρχει σκιά και όσο το δυνατόν δροσιά, με την πρώτη ευκαιρία, ενώ ιδιαίτερα ωφέλιμη είναι και η κατάποση πολλών δροσιστικών υγρών. Επίσης, τα άτομα των ευπαθών ομάδων θα ήταν καλό να μην μετακινούνται τις ώρες από από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα αν δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος.

 

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.