Πλημμύρισε ξανά με νότες και διάθεση το κέντρο της πόλης του Αγρινίου με την Φιλαρμονική του Δήμου(φωτορεπορτάζ-βίντεο)

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης του Αγρινίου σήμερα το απόγευμα από τις 19:30 και μετά.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και σε απόσταση ασφαλείας, η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου βρέθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας και κατέκλυσε με νότες και καλή διάθεση όλους όσους περνούσαν, κάνοντάς τους να σταθούν, να ακούσουν, να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν αυτή την ιδιαίτερη και τόσο σημαντική κίνηση.

Η αξία της μουσικής μεγάλη και ακόμη μεγαλύτερη μετά το πέρασμα αυτής της δοκιμασίας που απομόνωσε. φόβισε και έκανε πιο επιφυλακτικούς τους περισσότερους από εμάς.

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γ. Παπαναστασίου ο οποίος απόλαυσε μαζί με τους πολίτες αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό μουσικό απόγευμα.

Ιδιαίτερη χαρά τόσο για τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δ. Αγρινίου όσο και για τον μαέστρο της κ. Βασίλη Κονίδα, το ζεστό χειροκρότημα καθώς και η έκφραση της ανάγκης των πολιτών για μια ακόμη τέτοιου είδους εμφάνιση.

Μπράβο σε όλους και από εμάς για αυτό το μουσικό ταξίδι στο σημερινό Μαγιάτικο απόγευμα, με αίσθηση ελπίδας και σκεπτόμενοι πως το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά μας. . .