Περισσότερο Ελληνικό καλοκαίρι…τώρα!

Στην καρδιά της τουριστικής καλοκαιρινής περιόδου, η Marketing Greece σχεδίασε και υλοποιεί, στη ψηφιακή πλατφόρμα του Discovergreece.com, τη νέα της ψηφιακή καμπάνια “A second serving of Greek summer”, προσκαλώντας το κοινό που βρίσκεται στις καλοκαιρινές του διακοπές να μοιραστεί την αγαπημένη του στιγμή με μία φωτογραφία και να προσκαλέσει ένα φίλο του να ζήσει το… δεύτερο ελληνικό καλοκαίρι, κερδίζοντας αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean Airlines!

unnamed

Σκοπός της ψηφιακής καμπάνιας είναι να διαδώσει το μήνυμα ότι το ελληνικό καλοκαίρι δεν τελειώνει τον Αύγουστο, απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να απολαύσουν την μαγεία των καλοκαιρινών στιγμών στη χώρα όπου το καλοκαίρι ξεκινά και… αργεί να τελειώσει!
Η ψηφιακή καμπάνια στηρίζεται στα Social media κανάλια του Discovergreece.com, Facebook & Instagram.

«Όχημα» της ψηφιακής καλοκαιρινής καμπάνιας  αποτελεί η χρήση του dedicated hashtag #moreGreeksummer που συγκεντρώνει και εμπλουτίζει φωτογραφικό υλικό στην ειδικά διαμορφωμένη landing page, εκεί όπου ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί και να ενημερωθεί περισσότερο για την ψηφιακή καλοκαιρινή δράση.

Η νέα καμπάνια, είναι διαθέσιμη στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα με την προώθηση στην κοινότητα του Discovergreece.com που ξεπερνά το 1.000.000 μέλη, η καμπάνια θα ενισχυθεί περαιτέρω με στοχευμένη ψηφιακή διαφήμιση.

Δώστε την ευκαιρία σε φίλους σας να ζήσουν το μοναδικό… δεύτερο ελληνικό καλοκαίρι τώρα!

Η ενέργεια υλοποιείται στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας της Marketing Greece με την Aegean Airlines.