Περιοδεία Τραπεζιώτη στην πόλη του Αγρινίου

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης, μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ – ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» συνεχίζοντας τις περιοδείες του, εντείνει τις επαφές του και την επικοινωνία με τους πολίτες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, Δημήτρης Τραπεζιώτης περπατώντας στους  δρόμους της πόλης του Αγρινίου επικοινώνησε με τον κόσμο και οι πολίτες εξέφρασαν την στήριξή τους στο προσωπό του και στο συνδυασμό του.

Στην φιλική κουβέντα που έκανε με δημότες άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον τις προτάσεις, τους προβληματισμούς και την επιθυμία του κόσμου να δεί κάτι διαφορετικό στην πόλη και στα χωριά μας.

Περπατώντας και συναντώντας επαγγελματίες και υπαλλήλους καταστημάτων,  είχε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της αγοράς , όπως είναι η δύσκολη προσβασιμότητα στο κέντρο και η χαμηλή αγοραστική δύναμη λόγω της αποδυνάμωσης της οικονομίας της περιοχής και ειδικά των χωριών που αποτελούσαν πάντα τον «αιμοδότη» του Αγρινίου.

Ο κ. Τραπεζιώτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να αναπτυχθεί στον Δήμο μας ένας πατριωτικός καταναλωτισμός  και να προωθήσουμε τα τοπικά προϊόντα,  τα οποία θα πρέπει να αποκτήσουν ταυτότητα και επωνυμία  προκειμένου να στηρίξουμε την τοπική οικονομία  και να ενισχύσουμε το εισόδημα των κατοίκων της περιοχής μας.