Παρουσία του 2ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Πάτρας στην OΠΑΠ MARATHON EXPO

Στη μεγάλη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας έδωσε το «παρών» ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας, που θα διοργανωθεί σε μια πρωτοποριακή διαδρομή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα στις 7 Απριλίου 2024.

 

Ο Patras Half Marathon φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του OPAP MARATHON EXPO 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Φαλήρου (εγκατάσταση τάε κβον ντο). Εκεί οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού και του δρομικού κινήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σπουδαίο μίτινγκ της προσεχούς Άνοιξης στην Πάτρα, να παραλάβουν ενημερωτικό υλικό, αλλά και να κλείσουν από τώρα μια θέση στη μεγάλη δρομική γιορτή, καθώς οι εγγραφές είναι ανοιχτές στην ιστοσελίδα patrashalfmarathon.gr (συγκεκριμένα στο λινκ: https://patrashalfmarathon.gr/races). Θυμίζουμε ότι όσοι κάνουν νωρίς την εγγραφή τους θα επωφεληθούν και από τις μειωμένες τιμές.

Η παρουσία μας στην “Marathon Expo” αντανακλά την αφοσίωσή μας στην προώθηση του δρομικού αθλητισμού και στην ανάπτυξη του κοινού που ενθαρρύνει την αγάπη για τον αθλητισμό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Πάτρας.

Ο Διεθνής Ημιμαραθώνιος της Πάτρας θα περιλαμβάνει κι αυτήν τη φορά τρεις αγώνες: τον αγώνα των 21 χλμ. σε μια διαδρομή που συνδυάζει το θαλάσσιο μέτωπο με τον αστικό ιστό της Πάτρας, τον αγώνα των 5 χλμ. και τον αγώνα για τα παιδιά, σε διαδρομή 1 χλμ.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, σε άνδρες και γυναίκες από την περιοχή μας, αλλά και από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να γίνετε μέρος της ιστορίας του Αγώνα μας και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά που δίνει η συμμετοχή σε μια γιορτή του δρομικού αθλητισμού.

Στο φωτογραφικό υλικό εικονίζονται οι:

2: (αριστερά προς τα δεξιά): ο Σπύρος Γουδέβενος, ο Σωτήρης Μπιλιανός και η Μάγδα Οικονόμου, μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon, Δημήτρης Νικολακόπουλος, αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρος Λουλούδης, εκδότης εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

6: (αριστερά προς τα δεξιά) Μάγδα Οικονόμου, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Πρωταθλητής Ελλάδας στον μαραθώνιο, Σωτήρης Μπιλιανός, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon

11: (αριστερά προς τα δεξιά) Σωτήρης Μπιλιανός μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon, Ελένη Παναγιωτοπούλου, μικροβιολόγος και δρομέας.

12: (αριστερά προς τα δεξιά) Σωτήρης Μπιλιανός μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon, Κωνσταντίνος Πούλιος, πρώην αθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων.

13: (αριστερά προς τα δεξιά) Σωτήρης Μπιλιανός μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon,  Γιώργος Παπαϊωάννου και Κώστας Σπαράκης, Πατρινοί αθλητές.

14: (αριστερά προς τα δεξιά) Σωτήρης Μπιλιανός μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 2nd Patras Half Marathon, Γιώργος Ζώρζος, προπονητής αθλητών δρόμων αντοχής.