Παρουσία της κόρης και της γυναίκας του Μιχάλη Κούση πραγματοποιήθηκε η βραδιά του αθλητή στο Αγρίνιο

Χθές Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Αγρινίου, παρουσία της οικογένειας του Μιχάλη Κούση, βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν ο Ευφραίμ Μπέτσης, Νεκτάριος Μπέτσης (ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ), οι αθλητές της ΓΕΑ  Κώστας Σταμούλης, Νίκος Σταμούλης, Ηλίας Αυφαντόπουλος, Χρήστος Τρομπούκης, Παύλος Μπεκούλης, οι αθλητές του ΘΗΣΕΑ Χριστόφορος Καλλιφώνης, Δήμητρα Σωτηρία Μπιτσικώκου, Αρετή Τσίγκα, Ρωμαλέα Μεσυνδιάνου, Ελένη Γιαμαλάκη και η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πάτρας Μαρία Σεφεριάδου. Τιμητικό βραβείο απένειμε ο Δήμαρχος Αγρινίου στην οικογένεια του πρόωρα χαμένου  αθλητή  Φώτη Πλευρίτη.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε την οικογένεια του Μιχάλη Κούση αλλά και τους συναθλητές του για την παρουσία τους στην εκδήλωση και υπογράμμισε ότι η πόλη θα συνεχίσει να τιμά τον σπουδαίο Αγρινιώτη αθλητή: «Σήμερα τιμούμε τον κορυφαίο Έλληνα δρομέα μεγάλων αποστάσεων και τον  μεγαλύτερο σύγχρονο μαραθωνοδρόμο της χώρας. Τον Αγρινιώτη Μιχάλη Κούση. Το οφείλουμε ως παρακαταθήκη  στο μεγαλείο της ψυχής του.

Δεν αρκεί το ΔΑΚ να φέρει μόνο το όνομα του. Θα τοποθετήσουμε   την προτομή του Μιχάλη Κούση στην είσοδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Στη μνήμη του επιβραβεύουμε το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της πόλης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να βραβεύσω παιδιά που μας χάρισαν δυνατές συγκινήσεις τη χρονιά που πέρασε».

Η Μαρία, κόρη του Μιχάλη Κούση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές με την ευχή ο θεσμός να συνεχιστεί και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης οι πρωταθλητές στίβου Χρήστος Παπαχρήστος και  Κώστας Γκελαούζος.