Παρουσίαση συνδιασμού “Εμπορική Συλλογική Κίνηση” εν όψη των εκλογών του Ε.Σ.Α (φωτό-βίντεο)

“Εμπορική Συλλογική Κίνηση”: “Θα παλεύουμε για ό,τι δίκαιο και θα καταφέρνουμε ό,τι εφικτό. Πάντα όμως θα θέλουμε το δίκαιο και όλοι μαζί θα καταφέρνουμε κάτι παραπάνω από το εφικτό.”

Ο συνδυασμός “Εμπορική Συλλογική Κίνηση” που θα λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου οι οποίες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023 παραχώρησε χθες συνέντευξη τύπου στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας παρουσία πολλών υποψήφιων μελών του.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κος Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος αρχικά έκαναν απολογισμό και αναφέρθηκε στους ανθρώπους(μέλη ΕΣΑ) που έφυγαν το προηγούμενο διάστημα από την ζωή και υπηρέτησαν από την όποια θέση τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου. Κύρια αναφορά ο κος Χριστοδουλόπουλος έκανε στην ουσία των αρχών του συνδυασμού “που είναι η διαφορετικότητα των ατόμων με εμπορική ιδιότητα στον χώρο τους, με την αξιοπρέπεια του χαρακτήρα τους και έναν κοινό στόχο να γιγαντώνεται ο όποιος σύλλογος και στην προκειμένη ο ΕΣΑ  και να βασίζεται στα μέλη του . Οι σύλλογοι είναι εν τέλη τα μέλη  και όχι οι διοικήσεις. Θέλουμε να επιβεβαιώνουμε τις θέσεις των μελών εφόσον έχουμε αφουγκραστεί τα προβλήματα και τους όποιος προβληματισμούς τους, με γνώμονα ένα κοινό συμφέρον, ένα κοινό καλό, ένα κοινό συμφέρον. Δεν θέλουμε την εξαίρεσή μας από άλλες τάξεις θα προασπίσουμε όμως τα συμφέροντα της μικρής επιχειρηματικότητας της πολυπληθούς εμπορικής τάξης της δικής μας κλίμακας. Τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι άγνωστα ούτε στους συναδέλφους ούτε στους πολίτες. Αντιμετωπίζουμε όλοι τα ίδια με διαφορετική ονομασία. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε πρόβλημα και σε αυτόν το δρόμο, να δίνουμε λύσεις και πάνω σε αυτό θα ψάχνουμε συμμάχους. Δεν θα παραλείψουμε κανέναν αλλά δεν θα εξαιρέσουμε τον εαυτό μας στα μέτρα μας και αυτά τα μέτρα είναι συγκεκριμένα” τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε με συλλογικό, ενωτικό λόγο προς όφελος και πάντα με  επικοινωνία και σεβασμό ως αρχή και στόχο μεταξύ των εμπόρων και των καταναλωτών και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και σε παραπάνω συλλογικά όργανα.

Στην συνέχεια ακολούθησε η τοποθέτηση του κου Απόστολου Καλαϊτζόπουλου, του κου Κώστα Γιαννόπουλου και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων μέσω συζήτησης και διαλόγου σε άριστο κλίμα και με κατατοπιστικό χαρακτήρα από μέρος των μελών που ήταν στο πάνελ: Δήμητρα Κώτση, Θύμιος Σκανδάλης, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Χάρης Πιεράτος, Γιώργος Πατσέας, Απόστολος Καλαϊτζόπουλος, Θωμάς Γιακουμής.

Κύριο μέλημα της παράταξης “Εμπορική Συλλογική Κίνηση”, η δύναμη των μελών του Ε.Σ.Α και η υπεράσπιση αυτών. “Θα παλεύουμε για ό,τι δίκαιο και θα καταφέρνουμε ό,τι εφικτό. Πάντα όμως θα θέλουμε το δίκαιο και όλοι μαζί θα καταφέρνουμε κάτι παραπάνω από το εφικτό.”

Ακολουθούν αναλυτικά όσα ειπώθηκαν και φωτογραφικό υλικό. Επίσης και τα ψηφοδέλτια της παράταξης όπως έχουν ήδη τυπωθεί και υπάρχουν με τους υποψηφίους:

Please follow and like us: