Παρεμβάσεις καθαρισμού σε Ζευγαράκι και Αγρίνιο από το αρμόδιο συνεργείο του Τμήματος Πρασίνου(φωτό)

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού και αποψίλωσης σε σημεία που χρήζουν επέμβασης από τα αρμόδια συνεργεία του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα τα αρμόδια συνεργεία εργάστηκαν στο χώρο της πλατείας και στην παιδική χαρά στο Ζευγαράκι, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Αγρινίου καθώς και στην πλατεία Δημοκρατίας.

Πολλά τα σημεία που χρειάζονται άμεσα την επέμβαση του Τμήματος Πρασίνου και Καθαριότητας μιας και οι ανάγκες του Δήμου είναι μεγάλες. Τα αρμόδια συνεργεία προσπαθούν καθημερινά και εργάζονται σε όλη την επικράτεια του Δήμου, αλλά δυστυχώς δεν επαρκούν.

Οι ανάγκες του Δήμου Αγρινίου πολλές και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα, όταν οι συμβασιούχοι ολοκληρώνουν την χρονική διάρκεια εργασίας τους 2,6,8 μήνες, που όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές βοηθούν σημαντικά στο έργο του κάθε τομέα και στην προκειμένη περίπτωση του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πολλές φορές οι εργαζόμενοι στα συνεργεία, έχουν διαπιστώσει πως τα σκουπίδια και τα αντικείμενα που πετούν οι πολίτες είναι πολλά περισσότερα από τα χόρτα που καλούνται να αποψιλώσουν.

Περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον από μέρους μας και μεγαλύτερη προσπάθεια από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή για απόκτηση εργατικού προσωπικού, θα μας αποδώσει το καλύτερο αποτέλεσμα.