Παραιτήθηκε ο Γ. Βλάχος από την διοίκηση των Νοσοκομείων

Στο αίτημα του Υπουργού Υγείας ανταποκρίθηκε τελικά, ο διοικητής των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου κ.Γιώργος Βλάχος και σήμερα υπέγραψε την παραίτησή του. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜετά την παραίτηση του κ.Βλάχου θα τηρηθούν και θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες που θα αναδείξουν τον νέο διοικητή και των δύο νοσοκομείων. Τα ονόματα που ακούγονται για την θέση αρκετά και μάλιστα μερικά από αυτά πολύ γνωστά.

Αξίζει βέβαια να πούμε πως ο κύριος Βλάχος δεν θα αποχωρήσει από τη θέση του μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Λίγο πριν μάλιστα από την παραίτησή του ο κ.Βλάχος προκάλεσε για άλλη μια φορά την αντίδραση του Συλλόγου Εργαζομένων Μεσολογγίου.

Με ανακοίνωσή τους που έδωσαν στην δημοσιότητα οι εργαζόμενοι, κατήγγειλαν την τελευταία υπογεγραμμένη απόφαση , για μετακίνηση εργαζομένου από το νοσοκομείο Μεσολογγίου στο νοσοκομείο Αγρινίου, με την υπογραφή του κ. Γιώργου Βλάχου.

Από την άλλη μεριά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου τώρα, ο υποδιοικητής κ.Γιώργος Κυριακόπουλος δεν έχει κάνει γνωστές τις αποφάσεις του ακόμη.Βέβαια ο κ.Κυριακόπουλος έχει το πλεονέκτημα να κινηθεί αρνητικά ως προς την παραίτησή του αρκεί και μόνο να βασιστεί στη σύμβαση που έχει υπογράψει με το Υπουργείο Υγείας.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.