Παραιτήθηκε η Ηρώ Διώτη από το ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η Ηρώ Διώτη στη συνέλευση μελών του κόμματος του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μετροπόλ.
dioti_473_355” Ήθελα την απόφασή μου να την ανακοινώσω σε αυτό το όργανο και να μην την μάθετε μέσω επιστολής μου” είπε η κα Διώτη.
Ενώ συμπλήρωσε ότι “θα μπορούσε να γίνει ένα συνέδριο πριν τις εκλογές όπου θα μπορούσαμε εκεί να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Δεν έγινε αυτό, στις εκλογές επέλεξα να μην εκφράσω μέσω κειμένων ή ανακοινώσεων τη σαφής διαφοροποίησή μου αλλά να περιμένω να συνεδριάσει το όργανο αυτό και να έρθω εδω να θέσω την παραίτησή μου”.

Ενώ παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι “αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να βγει. Από την εμπειρία που απόκτησα τα προηγούμενα χρόνια και από όσα μπορώ να ξέρω αυτό το σχέδιο θα αποτύχει. Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ”.
Ωστόσο δεν άνοιξε τα χαρτιά της για το ποιο θα είναι το μέλλον της αναφορικά με την παράταξη που ηγείται στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας και πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.
 ONLARISSA.GR
Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.