-->

ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Χρόνια τώρα οι της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ πολύτεκνοι του Αγρινίου πασχίζουμε να εκδημοκρατίσουμε τον Σύλλογο Πολυτέκνων της πόλης μας και απευθυνόμαστε σε ώτα μη ακουόντων όχι γιατί οι συνδημότες μας είναι κωφοί αλλά γιατί τα Μ.Μ.Ε. πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αρνούνται περιέργως να ανοίξουν παράθυρο στην ενημέρωση.

 

Αν επρόκειτο για κάποιο ασήμαντο σύλλογο θα το κατανοούσαμε αλλά πρόκειται για σύλλογο πολλών χιλιάδων οικογενειών ο οποίος παρηκμασμένος αντικατοπτρίζει τη δημογραφική συρρίκνωση του τόπου μας και με ευθύνες του πολυτεκνικού συνδικαλισμού.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ πιστεύει ακράδαντα ότι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου βιώνει μια νοσηρή κατάσταση απολυταρχισμού με τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας.

Δεν γνωρίζουμε αν τα Μ.Μ.Ε.αδρανούν από έλλειψη ευαισθησίας ή αν ο Σύλλογος έχει βαθιές ρίζες μέσα στο σύστημα.

Ο υποφαινόμενος υποψήφιος Πρόεδρος κύριος εκφραστής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ  προκαλώ σε ντιμπέι τον 9ετούς θητείας σημερινό πρόεδρο για να αποκαλύψω την γύμνια του σε ζητήματα δημοκρατίας και όχι μόνο. Τι φοβάται και κρύβεται συστηματικά χρόνια τώρα;

Προφανώς έχει συναίσθηση της γύμνιας του και δεν τολμά. Δεν θέλει να αποκαλυφθεί ότι με ‘’συλλογικές’’ ενέργειες ή παραλείψεις προξενήθηκαν βλάβες σε βάρος του Αγρινίου και των πολυτέκνων. Προφανώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί ο απολυταρχισμός του αποφασίζομεν και διατάσσομεν να μείνουμε γατζωμένοι στην εξουσία μόνο με τους ημέτερους.

Εμείς απέναντι στην κατηφόρα του ολοκληρωτισμού αντιπαραθέτουμε επιχειρηματολογία για δημοκρατία με συναινετικές διαδικασίες και διαφάνεια. Δεν τιμάει το Αγρίνιο ένας τόσο μεγάλος Σύλλογος, να πορεύεται με ολοκληρωτική περιχαράκωση και κλειστές θύρες.

Θα συγκινηθεί επιτέλους κάποιος δημοσιογράφος, έστω και αργά να ανοίξει παράθυρο στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ για να υπάρξει πλατιά ενημέρωση της κοινωνίας του Αγρινίου;

Ίδωμεν.

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Θ. ΜΑΚΡΗΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Please follow and like us: