Πέντε ώρες παραπάνω η διακοπή νερού χθες σε περιοχή στο Αγρίνιο από την προγραμματισμένη

Έξαλλοι οι κάτοικοι της περιοχής του Αγρινίου που χθες υπήρξε προγραμματισμένη διακοπή νερού για καθορισμένο χρόνο και κράτησε 5 ώρες παραπάνω χωρίς καμιά νέα ενημέρωση.

Το ένα τηλέφωνο μετά το άλλο και σωρεία μηνυμάτων δέχθηκε χθες μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα το agrinioreport.com σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την παρατεταμένη διακοπή νερού για 5 ώρες περισσότερο από την προβλεπόμενη ώρα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ , μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η προγραμματισμένη διακοπή νερού για την Πέμπτη 14-07-2022 ήταν από 08:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα και τελικά το νερό δόθηκε στις οο:30 15/7/2022.

Συγκεκριμένα στην οδό Μεγάλης Χώρας τέρμα, πρώην Δασκαλόπουλου περιοχή γνωστού σούπερ μάρκετ υδροδοτήθηκε στις 00:30 . Στο ρέμα Ρεμπελιά επίσης την ίδια ώρα και σε πολλά ακόμη σημεία που θεωρούνται, από ότι κατάλαβαν τώρα οι κάτοικοι, σημεία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Δεν είμαστε αντίθετοι σε ότι αφορά την διόρθωση και την εξέλιξη, φυσικά και συμβαίνουν και βλάβες και το κατανοούμε. Δεν μπορούμε όμως να θεωρήσουμε όλο αυτό που έγινε ως υπευθυνότητα όταν μες στο καλοκαίρι λες πως το νερό θα δοθεί πάλι στις 19:00 το απόγευμα και τελικά το βλέπουμε στα σπίτια μας στις 00:30 τα ξημερώματα. Έχουμε μικρά παιδιά, το σκέφτηκε κανείς αυτό; Ηλικιωμένους; Βγάλε ξανά μια νέα ανακοίνωση να ξέρουμε τι μας γίνεται. Και όσοι δεν το είδαν στο ίντερνετ ή δεν έχουν, τι έκαναν; που είναι η σωστή ενημέρωση; Γιατί δεν είχαμε ενημέρωση στις πολυκατοικίες; Περιμένουμε ένα συγνώμη από την ΔΕΥΑΑ έστω και την επόμενη φορά να είναι πιο υπεύθυνοι στο επικοινωνιακό και ενημερωτικό του κομμάτι. Δεν είμαστε κάτι το κατώτερο και πρέπει όλοι μας να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας” μας είπαν οι κάτοικοι πραγματικά φωνάζοντας στα τηλέφωνα που δεχθήκαμε.

 

Η σωστή ενημέρωση και σε δεύτερο βαθμό μάλιστα γιατί κάτι μπορεί να είναι περισσότερο χρονοβόρο από έναν υπολογισμό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…..

 

 

Please follow and like us: