Πάτρα: Στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου-Όλα καλά για τον αγαπημένο όλων “Αντωνάκη”

Έκπληκτοι ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές είδαν το πρωί της Κυριακής να περνάει την πύλη του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο δημοφιλής και αγαπημένος όλων των Ελλήνων “Αντωνάκης”, φαίνεται να είχε ένα ελαφρύ ορθοπεδικό θέμα.

Ωστόσο μετά τις εξετάσεις στις οποίος υπεβλήθη ο γνωστός καλλιτέχνης έφυγε από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει για να ξεκουραστεί.

Άλλωστε ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται από χθες στην Πάτρα γιατί συμμετέχει στην παράσταση “Παγίδα” που παρουσιάζεται στο θέατρο Πάνθεον μαζί με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Έφη Μουρίκη.

Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Please follow and like us: