Πάτρα: Είχαν κάνει το αυτοκίνητο… περίπτερο λαθραίων τσιγάρων

Τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

800800Χρησιμοποιούσαν σταθμευμένο αυτοκίνητο για να αποθηκεύουν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων. Το όχημα με βουλγαρικες πινακίδες κυκλοφορίας βρισκόταν στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου στο ύψος των Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Βαρβάρας και από εκεί οι δύο αλλοδαποί πωλούσαν τα λαθραία σε διάφορες περιοχές της Πάτρας.

Όμως σύμφωνα με το tempo24.gr, αργά το μεσημέρι της Δευτέρας είχαν ραντεβού με την ατυχία τους. Μόλις είχαν απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο παίρνοντας μαζί τους τσιγάρα για πούλημα, τους είδαν αστυνομικοί της ομάδας Διας και τους καταδίωξαν. Τότε εκείνοι πέταξαν από πάνω τους τα τσιγάρα και επιχείρησαν να εξαφανίσουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου ρίχνοντας τα σε υπόνομο.700700_0Ούτε το ένα ούτε το άλλο κόλπο έπιασε, καθώς τα κλειδιά σκάλωσαν στην σχάρα του υπονόμου και τα τσιγάρα εντοπίστηκαν αμέσως από τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.

Αμέσως ελέγχθηκε το αυτοκίνητο και βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων  τσιγάρων οι οπόίες και κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο, ενώ οι δύο αλλοδαποί (ένας Αφγανός και ένας Πακιστανός) οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών. Όπως πληροφορείται το tempo24.gr εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί αν είναι μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήξτων  λαθραίων τσιγάρων στην Πάτρα.10001000

Τα σχόλια είναι κλειστά.