Ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο” ανακοίνωσε τις θέσεις του και τους υποψηφίους του (φωτό-βίντεο)

“Ενωμένο Εμπόριο”: “Κοιτάμε μπροστά για το καλό της τοπικής αγοράς, κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα.”

Ο συνδυασμός “Ενωμένο Εμπόριο” που θα λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου οι οποίες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Φεβρουαρίου 2023 παραχώρησε χθες συνέντευξη τύπου στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας παρουσία όλων των υποψήφιων μελών του.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο κος Σωκράτης Κωστίκογλου ανέλυσε όλες τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού “Ενωμένο Εμπόριο” καθώς και τις διεκδικήσεις που έχουν τεθεί ως στόχοι προς όφελος της τοπικής αγοράς.

Ο κος Γιάννης  Γιοπάνος μίλησε για το πρόγραμμα του συνδυασμού και προέβη σε ανάγνωση των υποψηφίων για το Δ.Σ  και της εκλεκτικής επιτροπής.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του κου Δημήτρη Τσερπέλη με ενωτικό χαρακτήρα.

Ιδιαίτερα τονίστηκε κατά την συνέντευξη τύπου η ανάγκη για ενότητα, για δυναμική πορεία του ΕΣΑ με εξωστρέφεια και τέλος το σύνθημα που δόθηκε ήταν: “Κοιτάμε μπροστά για το καλό της τοπικής αγοράς, κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα.”

Ακολουθούν αναλυτικά όσα ειπώθηκαν και φωτογραφικό υλικό:

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισες

Σε λίγες ημέρες θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Εμπορικό σύλλογο Αγρινίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης του συλλόγου.

Οι εκλογές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και καθοριστικές πρώτα από όλα  για την πορεία του ίδιου  του συλλόγου μετά και τις εξελίξεις  των τελευταίων επτά μηνών, αλλά εξίσου καθοριστική θα είναι η επιλογή εκ μέρους των μελών του εκείνων των συναδέλφων που και θα  εμπιστευθούν και θα στηρίξουν για να εκλεγούν στη νεα διοίκηση του Συλλόγου.

Το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα κληθεί αφ ‘ενός να επαναφέρει στο σύλλογο την ενότητα και αφ’ ετέρου να στηρίξει τις επιχειρήσεις των μελών του που δοκιμάζονται από ακόμη μια κρίση την τρίτη κατά σειρά τα τελευταία δεκατρία χρόνια αυτή της ενέργειας και της ακρίβειας.

Σε αυτές τις εκλογές όπως και το καλοκαίρι του 2020 ο συνδυασμός ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ που τον στελεχώνουν συνάδελφοι και συναδέλφισες της  τοπική μας αγοράς θα πάρει μέρος σε αυτές τις εκλογές για να ζητήσει για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη και την στήριξη των συναδέλφων μελών του συλλόγου.

 

Ο συνδυασμός μας στα δύο χρόνια που είχε την πλειοψηφία στο Δ.Σ μετά από την δική σας στήριξη, στην πιο δύσκολη περίοδο που βρέθηκε ποτέ Δ.Σ, προτάσσοντας το ΕΜΕΙΣ προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να στηρίξει και να βοηθήσει τις επιχειρήσεις όχι μόνο των μελών του συλλόγου αλλά του συνόλου των εμπόρων της πόλης μας και της περιοχής μας.

 

Επιδιώξαμε να αναδείξουμε τα προβλήματα των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων της αγοράς και να ζητήσουμε στήριξη από τους πολιτικούς εκπροσώπους τόσο σε τοπικό, περιφερειακό αλλά και κεντρικό  επίπεδο.

Κάναμε σύμπλευση με τους εμπορικούς συλλόγους όχι μόνο στον νομό μας  και στην περιφέρεια αλλά και σε όλη τη χώρα κάνοντας ορατό τον σύλλογο μας πανελλαδικά .

Στα δυο χρόνια θητείας του Δ.Σ τόσο οι  δηλώσεις και προφορικές παρεμβάσεις μας  όσο και οι  γραπτές ήταν μέσα στα πλαίσια που καθορίζονται από το θεσμικό ρόλο του οργάνου που εκπροσωπούμε .Ο τοξικός και διχαστικός λόγος ούτε μας εκφράζει ούτε μας χαρακτηρίζει και σαν ανθρώπους και πολύ περισσότερο ως εκπροσώπους θεσμικού οργάνου.

 

Εκείνο που επιδιώξαμε ήταν ο σεβασμός των διαφορετικών απόψεων και το συνδικαλιστικό ήθος .

Και σε αυτές τις εκλογές θέλουμε να κριθούμε από το έργο που κάναμε και κυρίως από τη συνολική μας στάση και συμπεριφορά.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

     ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Σ

                                                     

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΜΕΡΜΥΓΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΠΟΚΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

ΤΖΟΥΜΑΚΑ – ΦΕΓΓΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

 

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΕΥΑΓΕΛΛΟΣ

ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΣΥΡΜΟΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ

 

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ

ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΔΑΡΑΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ

ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΕΦΑ ΣΤΕΛΛΑ

 

 

 

 

Please follow and like us: