Ο Παπαναστασίου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση Δημάρχων

«Η συναίνεση που επιτεύχθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ως προς την αναγκαιότητα παραμονής της χώρας στο ευρώ είναι ένα πρώτο βήμα για να διαμορφωθεί επιτέλους μια κοινή εθνική στρατηγική»  αναφέρει στην προσωπική του σελίδα,  ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου σχολιάζοντας την επόμενη μέρα μετά το δημοψήφισμα.

παπαναστασίουΠαράλληλα προαναγγέλλει τις πρωτοβουλίες που θα παρθούν από τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις προκειμένου να βοηθήσουν και οι δήμαρχοι στην εξεύρεση λύσης και κυρίως στην διευκόλυνση της λειτουργίας των δήμων τονίζοντας:

«Ελπίζω άμεσα να γίνουν εκείνες οι ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας και θα βάζει τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που ταλανίζουν τους πολίτες. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων απαιτεί την κινητοποίηση και των Αυτοδιοικητικών δυνάμεων της χώρας, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές μας κοινωνίες. Για το λόγο αυτό, προχωράμε στη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Δημάρχων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 11.00. Τη συνέλευση μας θα απασχολήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι στη καθημερινή τους λειτουργία, ιδιαίτερα μετά τα προβλήματα ρευστότητας. Επίσης θα διατυπωθούν μια σειρά από προτάσεις τις οποίες θα προωθήσουμε στη συνέχεια στην Κυβέρνηση, προκειμένου να μετουσιωθούν σε πολιτικές που θα δίνουν διεξόδους στις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις, θα στηρίξουν την απασχόληση, θα διευκολύνουν τη λειτουργία των Δήμων μας και θα υποστηρίζουν το ανθρωπιστικό μας έργο» σημείωσε.

Please follow and like us:

Τα σχόλια είναι κλειστά.