Ο Διοικητής του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” αναλαμβάνει σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του tempo24 από το Υπουργείο Υγείας, τη θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, διαδεχόμενος τον Γιάννη Καρβέλη.
Ο κ. Θεοδωρόπουλος βρισκόταν στην τελική τριάδα για τη θέση του Διοικητή, μαζί με τους Δημήτρη Μπάκο και Γιώργο Δέντσικα, κόβοντας πρώτος το νήμα στην κούρσα για τη θέση του Διοικητή, κατόπιν επιλογής του ιδίου του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Η τοποθέτηση και επίσημα του κ. Θεοδωρόπουλου στην ηγεσία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, αναμένεται εντός της εβδομάδας.
Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος είναι Οικονομολόγος έχοντας τρία μεταπτυχιακά. Τα δύο αφορούν στην Υγεία και το έτερο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Από το 2020 μέχρι και σήμερα διατελεί Διοικητής στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.
Το agrinioreport.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.