Ο Γολγοθάς ενός χαρτιού

Ταλαιπωρία περνά πολίτης, πατέρας νεαρού, για να πάρει το επίδομα τέκνων για το 2015.

image

Πιο συγκεκριμένα, υπήρχε η δυνατότητα ο συγκεκριμένος πολίτης να πάρει το επίδομα τέκνων το οποίο έδωσαν μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο εν λόγω πολίτης πληρούσε τις προδιαγραφές και συμπλήρωσε τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία και απέστειλε στην Πάτρα.

Μέσα σε αυτά τα χαρτιά βρισκόταν επίσης και το χαρτί αποφοίτησης του γιου του από το ΕΠΑΣ το 2013 το οποίο έπρεπε να προσκομίσει. Του είπαν όμως οι υπεύθυνοι ότι το χαρτί αυτό (από το ΕΠΑΣ) δεν έπρεπε να το αποστείλει και ότι είναι απαραίτητο να στείλει το χαρτί από το Δ.ΙΕΚ, όπου και φοιτά αυτή τη στιγμή το παιδί.

Όλα αυτά συνέβησαν την Μεγάλη Τετάρτη και οι υπεύθυνοι στην Πάτρα επικοινώνησαν με τον εν λόγω πολίτη στέλνοντάς του την απόφαση, πως δεν μπορεί να πάρει το επίδομα και ζητώντας του να αποστείλει ξανά το χαρτί από τη σχολή που αποφοίτησε ο γιος του το 2013 και πως ήταν λάθος το χαρτί από το Δ.ΙΕΚ. Εκείνος τους ενημέρωσε ,επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί τους, ότι είχε ήδη στείλει λίγες μέρες πριν το συγκεκριμένο χαρτί, όπως προαναφέρθηκε, αλλά από την Πάτρα του είπαν πως ήθελαν κάποιο άλλο και τώρα του το ζητούν να το στείλει άλλη μία φορά το αρχικό.

Αγανακτισμένος ο πατέρας και με το δίκιο του, ως αποτέλεσμα  θα στείλει εκ νέου το συγκεκριμένο χαρτί της αποφοίτησης από το ΕΠΑΣ (το πρώτο που είχε αποστείλει) κι ευελπιστεί να μην ταλαιπωρηθεί άλλο με χαρτιά που «πάνε κι έρχονται» και να λάβει τελικά το επίδομα το οποίο και δικαιούται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.